Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

посебну добродошлицу желим да пожелим једном од најновијих чланова 4869 greengrin

Satan my master

Joined on Today, 17:18

Члан · 0 posts

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1320441762' post='522099]

посебну добродошлицу желим да пожелим једном од најновијих чланова 4869 greengrin

Satan my master

Члан · 0 posts

Primećen je 0908_sport

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1320441762' post='522099]

Satan my master

Члан · 0 posts

To bude neki od onih naših FB slovenskih pagančića, Arkona fans i metal satanista, hahahaha!

http://www.facebook....778&topic=18140

Подели на овим сајтовима

бар је искрен, а не ко ми ...

"Као што стоји написано: Ни једног нема праведног;" Римљанима посланица, глава 3, стих 10

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Dobro veče...

Upravo sam se registrovao.Mislim da bi red bio da prvi post na forumu bude moje predstavljanje.

Virtuelno ime Dostojni,inače zovem se Dragan,imam 36 godina,oženjen sam,otac dvoje dece.

Religiozan sam,došao sam ovde jer sam malo odlutao od pravoslavlja,a možda ne znam osnovne stvari o njemu.

Problem mnogih je što odustaju od svoje religije a tako je malo poznaju,zato sam ja rešio da je upoznam....

Ako imate neka pitanja za mene,rado ću Vam odgovoriti,ja za vas imam puno :)

Подели на овим сајтовима

Dobro veče i dobro došao na zru :drugarstvo: i samo polako.Nadam se da ćeš ovde naći teme koje te interesuju,a i ako ih nema,imaš ovde sveštenike,teologe... koji će ti sigurno pomoći.Uživaj 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 27. 11. 2011. at 20:00, Dostojni рече

Dobro veče...

Upravo sam se registrovao.Mislim da bi red bio da prvi post na forumu bude moje predstavljanje.

Virtuelno ime Dostojni,inače zovem se Dragan,imam 36 godina,oženjen sam,otac dvoje dece.

Religiozan sam,došao sam ovde jer sam malo odlutao od pravoslavlja,a možda ne znam osnovne stvari o njemu.

Problem mnogih je što odustaju od svoje religije a tako je malo poznaju,zato sam ja rešio da je upoznam....

Ako imate neka pitanja za mene,rado ću Vam odgovoriti,ja za vas imam puno :)

Најпре ти нама добродошао, верујем да ћемо се најпре лепо дружити. Овде ћеш сигурно упознати доста људи који слично размишљају као Ти. Оно што је, свакако најбитније јесте добронамерност у шта, код Тебе, не сумњам.

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2011. at 20:06, Aleksandrida рече

Dobro veče i dobro došao na zru :drugarstvo: i samo polako.Nadam se da ćeš ovde naći teme koje te interesuju,a i ako ih nema,imaš ovde sveštenike,teologe... koji će ti sigurno pomoći.Uživaj 0442_feel

Hvala na dobrodošlici Aleksandrida,mislim da će mi sveštenici,teolozi upravo i trebati jer mi je potreban duhovnik.

On 27. 11. 2011. at 20:11, Nikola R рече

welcome.gif

Hvala Nikola.

On 27. 11. 2011. at 20:12, Katarina ex izgubljena рече

Dobro dosao zru

Zahvaljujem na dobrodošlici Katarina.

On 27. 11. 2011. at 20:19, Иван Цветковић рече

Најпре ти нама добродошао, верујем да ћемо се најпре лепо дружити. Овде ћеш сигурно упознати доста људи који слично размишљају као Ти. Оно што је, свакако најбитније јесте добронамерност у шта, код Тебе, не сумњам.

Dobronamernost je osobina koja me je motivisala da dodjem,hvala Ivane.

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2011. at 11:17, dusha рече

:drugarstvo: Dostojni

4869

Imaš li svog sveštenika, ideš li na liturgiju i kako zamišljaš svog duhovnika tj. šta očekuješ od njega i tsl. ?

Pozdrav dusha,

Napravio sam pauzu u ispoljavanju vere,sad želim da se vratim.

Mnogo vremena je proteklo,pogrešio sam,bio sam sa J.Svedocima pre desetak godina...i mnoge druge religije sam ispitivao...Potreban mi je duhovnik,neko da me usmeri jer mnogo sam propustio proučavajući druge vere a ne ono u čemu sam se rodio.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...