Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Ћирилицу свакако треба да пишемо и да чувамо своје писмо, али ако ће нам писмо бити разлог за међусобно неуважавање - онда гдје је ту љубав? Ништа не брини, само уживај. 1000000001010

Odlično, baš sam gledao gdje da postavim ovu svoju poruku. Kako ste vidjeli meni ne predstavlja problem pisati ćirilicom i vrlo rado njom pišem, međutim sam prešao na taj novi operačni linuksov sistem Mageia koji još nema nekako dorađeno to prebacivanje pisama na panelu i kad to hoću uraditi to su onda cijele nemoguće procedure. Meni stvar komplikuje što se osim naše latinice služim često i češkom jer u Češkoj živim pa sad imam tog prebacivanja zaista "pune zube" jer tamo na glavnom panelu Mageia nema nikakvo "dugme" kao Ubuntu ili Mandriva i svaki put se to mora raditi tako što otvorim Mageia Control Center, tamo treba šifra pa nađi Hardware, pa tipkovnicu ili kako se to već zove kod vas, na češkom je to klavesnica i svaki put ta ista procedura. Još dodat ćirilicu pa da se scvoknem. I nije toliko taj problem samo u prebacivanju već u zaboravljanju - da prebacim! Jer ja nekad napišem i par redova teksta i tek poslije primjetim da imam pogrešno postavljenu tu klavesnicu pa hajd briši i ponovo piši sve Jovo na novo, a tad bih stvarno izletio iz kože! Tako dok ne vidim šta s tim bude to ovako, gledaću duže tekstove bar pisati ćirilicom. Inače Mageia mi je odlično ubrzala ovaj moj stari IBM PC jedino što ima takav taj nedostatak s tom klavesnicom, keyboardom i prebacicanjem pisama.

0110_hahaha

hahaha, što sam pametan, majko moja, riješio sam to, te duže tekstove gdje se to i isplati ću preslovljavati, sad sam to baš uradio u tom novootvorenom postu "5 minuta tišine - Jevanđeljski fotoblog"!

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,16473.msg503358/topicseen.html#msg503358

ajde, uključite se i vi!       0102_laugh      0102_laugh

0102_laugh     4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Поздрав свима, напокон и ја нешто да напишем :D Ја сам Александра и надам се да ћу се колико толико уклопити...

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

On 29. 8. 2011. at 20:50, Александра Вукадин рече

Поздрав свима, напокон и ја нешто да напишем :D Ја сам Александра и надам се да ћу се колико толико уклопити...

ко то мени дошао... 0205_whistling sHa_sarcasticlol

1405_love

Подели на овим сајтовима

welcome.gif

Pa brate bilo je krajnje vrijeme, znaš li ti otkad mi postojimo, a ti tek sad dolaziš 0212_rolleyes ALI NIKAD NIJE KASNO!!! :drugarstvo: radujem se tvom dolasku i nadam aktivnom učešću ovdje.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ех, никад није касно, постојите дуго и тек ћемо да постојимо :) хвала вам друштво на добродошлици, трудићу се да будем активан колико будем могао :) тј. колико ми време буде дозвољавало :) хехе

319.gif

pola-slike-1.jpg
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...