Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја се зовем Јован. Имам 33 године, живим у Београду. Завршио сам Дефектолошки факултет (смер: логопедија), специјализирао на Факултету политичких наука (област: рехабилитација и социотерапија). Уписао сам Православно-богословски факултет (диференцијални испити), јер имам жељу да завршим мастер студије теологије, и да своју учења/ сазнања и досадашња искуства спојим, пренесем и поближе одредим у смеру пастирско-саветодавног рада са децом ометеном у развоју, децом и омладином са душевним и духовним проблемима, са породицама деце са сметњама у развоју и деце са психолошком проблематиком... Можда делује преамбициозно, али ја видим себе у томе, и надам се да ће ми драги Господ помоћи у томе, јер желим да му служим свим својим бићем. Уколико је неко заинтересован за област пастирско-саветодавне делатности, сарадње, или пак има могућности за организацију исте унутар своје Епархије, нека се слободно јави. Наравно, расположен сам и за комуникацију, сарадњу и помоћ колегама/ колегиницама које имају и другачија интересовања у домену теологије. Свако добро од Господа! Поздрав! :)

Dobro nam dosao i bolje nas napao, sto bi rek`o brat Zeljko... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Вероватно бих се раније и представила, али тек сад видех тему. Супруга сам свештеника, тзв. ПопАдиЈа, имам двоје деце, једна од 2 год. и друга од 9 месеци, девојчице. Мало сам ту, мало нисам, и ето, да знате ко сам.

Dobrodosla na forum u svakom slucaju... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jovane Gospod da ti da snage da ostvariš svoje ciljeve i da Mu dostojno služiš. A ovdje si svakako dobrodošao. ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Немања, Јелена, Јоване и Немања и сви други нови чланови добро дошли! Даће добри Бог да се упознамо и на неком будућем сабору форумаша.

Подели на овим сајтовима

Bar ti je avatar u skladu sa titulom : MALO GLEDA, malo pise :)

:) И теби сам цакан? :)

П.С. Данас смо изгледа ја и мој аватар главне теме овде, није да нисам срећан због тога:)

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

Немања, Јелена, Јоване и Немања и сви други нови чланови добро дошли! Даће добри Бог да се упознамо и на неком будућем сабору форумаша.

Хвала друже. А кад ће бити тај собор нечест...ОВАЈ,сабор форумаша? :)

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

пфффффффффф ... јак си ми ти мод. greengrin pivo

ја нисам мод ал могу да саставим 10 људи за један дан унапред, само ми дајте разлог :)

Подели на овим сајтовима

пфффффффффф ... јак си ми ти мод. greengrin pivo

ја нисам мод ал могу да саставим 10 људи за један дан унапред, само ми дајте разлог :)

razloga uvek ima :D

jedan od razloga moze da bude i .smil.

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

следеће питање је КАД :)

пс. може викенд следећи, петак, субота ми не одговара јер је Литургија у недељу и имам заказано крштење.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...