Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Srecna nova 2011 godina svim ucesnicima ovog foruma.

Moje ime je Velimirka Ilincic, rodom sam iz Kolasina i trenutno se nalazim u posjeti svojem stricu, koji zivi i radi u Minhenu.

Imam 24 godine i apsolventica sam pravnog fakulteta u Podgorici.

U veri sam oko dvije godine i prije nego sam postala pravoslavna, lutala sam u jednoj sekti, iz koje sam se Bogu hvala, izvukla.

Čejo...srećna ti Nova Godina  :nene: :nene: :nene: 0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Чејо срећна ти Нова година.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ovdje Vule, Vule zvani legenda.

Oce li me ove iskompleksirane avetinje vec jednom pustiti da disem.

Evo obecavam, necu vi dirati vase gurue.

Zna li ovaj Dejan i ovi njegovi pajtasi-administratori ista drugo u zivotu, osim da banuje Cejovica.

Nije valjda to vrhunac vase intelektualne sposobnosti.

Dajem casnu rijec, nikoga od vasih gurua necu vise vrijedjati.

Ali, vi cete opet da me banujete, jer moj duh ne mozete da podnesete.

Sve nesto kukate, kako se ovi revnosnici kriju iza pseudonima a ja eto javno pisem a vi ne date.

Niti vi date, niti oni cistokosnici sa ihtus.opsa.sa.us.jado-moj

Svi ste isti, nije to problem sto iza vas stoji Vatikan a iza onih drugih neke druge tajne sluzbe, nego je problem u tome, sto iza i jednih i drugih stoje iskompleksirani tipovi, kojima je vrhunac uspjeha u zivotu da budu administratori nekog foruma i da nekog banuju.

Подели на овим сајтовима

Vule the Legend...sretne ti sve NG i sve naj naj u svim sledećim NG  319.gif :nene: 319.gif kolce

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Vule the Legend...sretne ti sve NG i sve naj naj u svim sledećim NG  319.gif :nene: kolce kolce

Ajde, bjezi tamo, folirantkinjo jedna.

kolce si  319.gif Ajd baj baj baj  kolce
Подели на овим сајтовима

Vule the Legend...sretne ti sve NG i sve naj naj u svim sledećim NG  kolce :nene: kolce kolce

Ajde, bjezi tamo, folirantkinjo jedna.

ljut si  319.gif Ajd baj baj baj  319.gif

A nisam ljut, nego nisam raspolozen za djecji vrtic i za  319.gif kolce kolce 4chsmu1 kolce bleh kolce kolce bandit kolce kov 319.gif

To treba da nedjes neku djecurliju za tako nesto.

Подели на овим сајтовима

čeja je neuništiv,ne može se on toliko puta registrovati u odnosu na koliko ga ja mogu puta banovati  319.gif

То је тачно. ал ако буде даље наставио да се пријављује овим истим темпом до године дана ће исцрпити сав тај рјечнички фонд тих неких сувислих и разумних људских и иоле нормалних назива и разних имена и комбинација из српског језика за прављење никова а нови чланови ће се онда моћи пријавити изгледа искључиво само под најмање десетоцифреном нумеричком - бројчаном шифром нпр. овако некако:  1547958351 и слично! А списак чланова Форума ће изгледати као некакав списак рачуна и бит налик на извод из Банке! OMG! Хахаха! А с њим је то тако ко на том смајлику испод, колико пута га испалите ван тј. горе исто толико пута се он одмах врати доле! Хахаха!

:nene:

Подели на овим сајтовима

Brate iz nase prijateljske Ceske republike, clanu pokreta otpora u rimskoj crkvi, dobro si primijetio sve ovo.

Na ovom forumu vlada prava pomama, na pominjanje mog imena.

Njima se svuda pricanjava Cejo legenda.

Ako ovako nastave, svako ko bude pisao: pametno, lucidno, duhovito, interesantno, genijalno itd, bice smatran za Ceju legendu i bice automatski banovan.

Dakle u ovoj novoj 2011 godini, na ovom forumu ce biti zabranjeno svako: pametno, lucidno, duhovito, genijalno itd pisanje i svako takvo pisanje bice sankcionisano sa ad hok banovanjem, sve pod izgovorom, da ih to podseca na mene.

Ali, mene je najzalije ovija djevojaka, koje svaki put kada me banuju sebe grizu, grebu i cupaju kosu od muke, pa sam cuo da je ova nasa Anastazija skoro ostala celava zbog toga.

Подели на овим сајтовима

vule legenda: Njima se svuda pricanjava Cejo legenda.

Tačno, ima samo još jedan koji je više pominjan nego ti tu na Forumu a to je rimski Papa.

E pa kad stvarno prešišaš i njega po tom koliko te često budu tu na Forumu spominjat onda ćeš tek stvarno biti prava legenda. Al vrlo malo ti fali, za par mjeseci sigurno nadmašiš i njega. No vidiš, kakva neregularna konkurencija, ko bi to reko?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...