Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

ma dont da se voriuješ,,dis tema nije toliko formal da bi samwan zamerio ona mu more kamuje kao corner za mitovanje memberza koji su new što automatikli znači da kenuješ da četneš sa nekim po samting i det administrators klouzuju na wan oko unless ne predjemo border  bleh

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

morala sam da skrolujem da vidim ko je samwan  :)

Ima da mu otmemo temu, naviko da mu otimaju 1335_womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Zao mi je sto se ne zovem Tavita  :smiley: , ali eto koristicu ga kao nick  :smiley:

zovem se Aleksandra,imam 19 godina.. clan jedne nesrecne generacije sa velikim mogucnostima za srecu..hm,bas vrijeme kada je moderna tehnologija dostigla vrhunac  1317_womens ali eto...

jedna sam od onih svitaca nocu sto vole lutati u traganju...

mada se uvijek vratim na pocetak.. cemu odlazenje ako je vracanje cilj?? rekao je jednom Mesa. a ja necu odgovoriti kao on..nego

idem..i odlazim da upoznam svijet..upoznavajuci samo jos vise razumijem zasto je ovo sto imam posebno...

ovdje sam novajlija,ne znam ni sliku ubaciti ..nista  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

ali dobro..naucicu :D

Подели на овим сајтовима

Добродошла Тавита у наш мали виртуелни свет. Надам се да ћеш уживату у нашој дружини.

ИМа нас разних овде....    1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif :D 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pomaze Bog,Tavita!

Dobro nam dosla! klapklap Nadam se da cemo ti se dopasti i da ce ti druzenje sa nama biti na duhovnu korist.

Nista ne brini.I meni je ovo prvi forum u zivotu.Nista nisam znala,ali su me ovi dobri ljudi svemu naucili.

Svrati u Zenski kutak!

Подели на овим сајтовима

Име:   Ceca65

Порука: 0 (Није доступно по дану)

Позиција: Новајлија

Датум регистрације: 29. Август , 2009, 23:27:43

Задњи пут пријављен: данас у 00:02:17

Slušaj još me pita što nisam ulogovana bila joooj

kad porastem velika biću budna posle ponoći 0442_feel

Ceco drago mi ej ad si sa nama klapklap

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Ја сам Жикица,90 сам годиште.Однедавно сам почео да пратим форум и свидео ми се,па сам одлучио да се региструјем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...