Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

ma Svetlana ja se ovde smejem , gde smem da se smejem nekom ko je sa 10godina završio engleski srednji 2  i napla?uje mi prevod po re?enici bu

???? ?? ???????? ???? ?? ?? ????? ??????? ??? ????.  319.gif

tako je samo ?u ra?un da pošaljem o Supermenu on stalno  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/2001_baner.gif na engleskom  0311_womens

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ljudi jel sam ja najmladji clan foruma?  aman

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

е,данас сам сазнао...један екс ђак ми уписао средњу богословску у нишу.......једини из лесковца ове године......зове се филип,видох га на литургији па ми се жали да је учио са вероучитељем све а они ти га ни 5 ни 6 него 7,питају....шта значи име филип....и то није знао једино......... 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

а знаш ли шта значи александар...брзо,пре него што светлана каже 0104_cheesy

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...