Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Поздрав свима

ја сам овде нови. Од кад сам сазнао за овај лепи форум не могу да угасим комп, свашта корисно човек да прочита. Иначе до сад нисам нешто учествовао по форумима, па ако направим неки гаф молим да ми се не узме за озбиљно, надам се да ћу временом ући у штос.

hvala

Добро нам дошао брате Зилот!   0703_read

То што кажеш да си нов на форумима, немој да те то много брине!  stani

За све што ти буде било потребно око подршке и сналажења на форуму, слободно питај било модерацију било старије чланства, сви ће ти изаћи у сусрет.... shok

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима

ја сам овде нови. Од кад сам сазнао за овај лепи форум не могу да угасим комп, свашта корисно човек да прочита. Иначе до сад нисам нешто учествовао по форумима, па ако направим неки гаф молим да ми се не узме за озбиљно, надам се да ћу временом ући у штос.

hvala

Добродошао и боље нас нашао! 0703_read shok

Подели на овим сајтовима

... Шта сам ја?

Зар ми није од четири стихије састављено тело, што ће рећи од једног праха...

Један, имајући мере живота и устављајући лета, једноме прекраћујући а другоме продужујући рокове лета – нацрта ми у утроби обличја  састављањем силних шара.

И утврди кости, једну за другу свеза, опточи жилама, плоћу велелепно покри и кожу одену да би се чланци задржали нерастрзано, даде живот и дихање, говором почасти и разумом украси, добровољност спрегну.

За мало у давнини и бесмртност подаде, коју – авај не знам шта да речем – због преслушања погубисмо...

Благочестиви и славни саборе форумски – Христос воскресе!

catfight

Подели на овим сајтовима

1) Душан Цветковић 28 године, живим у Београду а рођен сам у Лесковцу, за сада неожењен

2) Грђевински инжењер

3) Православље учим сваког дана, како из читања тако из живота и цитирао бих Сократа "Ја знам да ништа не знам", а што се тиче вере саговорника могу само да се надам да их не увредим мојим незнањем.

4) Очекујем да сазнам више и о православљу и исламу, јер ја мислим да ислам није оно што неки данас приказују да јесте

5) Јесам, док је дијалог био за јавност, за сада само читам

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Шангај, слободно укључи се у Дијалог....

Постави нека питања, дај запажања.... 4chsmu1

о. Агапије, полако, тренутно сам заокупиран самозбијајућим бетоном 11122 , а пошто ми не пада на памет да напустим сајт  0442_feel биће времена ако Бог да већ за неку недељу 1736_action

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

1)Ime prezime ako hoće grad navesti u kojem živi, porodični status

Илија Цветковић, неожењен.

2)Stepen naobrazbe(nemora)

Друга година техничке школе, смер - електротехничар за електромоторне погоне.

3)tvoje poznavanje tvoje vjere a zatim vjere tvojih sugovornika

Своју веру познајем, солидно за своје године, мада увек може боље.

Од осталих религија познајем добро римокатоличанство, а ислам слабије, зато сам и у овом лијепом дијалогу.

4)Šta očekuješ od ovog dijaloga?

Очекујем две ствари.

Прва је да саговорници боље упознају хришћанство кроз православље, а друга да обогатим своје знање.

5)Da li si se okoristio u ovom pisanju?

Научио сам доста ствари, и због тога сам захвалан уваженим саговорницима. 1736_action

Подели на овим сајтовима

1) Душан Цветковић 28 године, живим у Београду а рођен сам у Лесковцу, за сада неожењен

Колико нас има, мислим да је време да направимо подфорум за све оне који се презивају Цветковић. 11122

Чак се и главни админ форума презива Цветковић. 1736_action

Подели на овим сајтовима

Svaka Cast ja Vas sve pratim nadam se da cu se nekad prikljuciti  0703_read

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Svaka Cast ja Vas sve pratim nadam se da cu se nekad prikljuciti  0703_read

..наравно, увек када можеш укључи се. nasznak

4chsmu1 Znam  hvala  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...