Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro veče dobro ljudi.

Već dugo vas čitam "iz prikrajka" pa sam odlučila i da se registrujem kako bi se, eventualno i uključila u diskusiju sa vama.

Moj nik su početna slova imena i prezimena, a (inače  :smiley:) se zovem Gordana, iz milošte me zovu Gole.

Drago mi je što sam slučajno pronašla ovaj forum na kom sam pročitala mnogo zanimljivih i korisnih tekstova.

I nadam se da ćete me primiti u vaše društvo.

Svako dobro.

Gole

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Dobro veče dobro ljudi.

Već dugo vas čitam "iz prikrajka" pa sam odlučila i da se registrujem kako bi se, eventualno i uključila u diskusiju sa vama.

Moj nik su početna slova imena i prezimena, a (inače  :smiley:) se zovem Gordana, iz milošte me zovu Gole.

Drago mi je što sam slučajno pronašla ovaj forum na kom sam pročitala mnogo zanimljivih i korisnih tekstova.

Svako dobro.

Gole

:drugarstvo: :bla:

4chsmu1    crvenilo    0442_feel

Подели на овим сајтовима

Dobro veče dobro ljudi.

Moj nik su početna slova imena i prezimena, a (inače  :smiley:) se zovem Gordana, iz milošte me zovu Gole.

Svako dobro.

Gole

Добро нам дошла Гордана!  crvenilo :drugarstvo:

0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ja сам попадија из Срема,мајка двоје деце(једно је још у стомаку),апслвент вечити :bla:Сада су ми клинци неако важнији 4chsmu1Поздрављам вас све са форума :drugarstvo: 0442_feelЗаборавих да напоменем да ми је ник и име само на руском crvenilo

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Ja сам попадија из Срема,мајка двоје деце(једно је још у стомаку),апслвент вечити 0705_readСада су ми клинци неако важнији :cheesy:Поздрављам вас све са форума :D 0442_feelЗаборавих да напоменем да ми је ник и име само на руском 170fs799081

Добродошла Весна...  t4431  vaistinu

Подели на овим сајтовима

Драго ми је да си с нама Весна! Надам се да ћеш и остати с нама заувијек.  :D

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Добро дошле, Голе и Пролеће :-)

Лепо је да буде овде још женског света,

имам утисак да се ту све сами дечаци :-))

8086.gif

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Христос васкрсе, драга браћо и сестре!

Ја сам Јована, 1985. годиште из Пала, Република Српска. Ево већ пар сати обилазим ову страницу и одушевљена сам. Не могу да вјерујем да сам је тек сад "открила", али добро, никад није касно  :nene:. Иначе не учествујем на форумима, али сам се овдје морала пријавити. По занимању сам дипл.инж. електротехнике, и некако сам на путу до дипломе изгубила ону праву себе. Некад сам много размишљала о животу, вјери, ријечима сам знала да кажем много. У свијету инжињера и технике тога је врло мало, а ја сам данас опет жедна лијепе ријечи и мислим да је уз вас могу наћи  dada

Ето, доста тога исписах, надам се добром дружењу, хвала вам што сте ту, сви на једном дивном мјесту  0442_feel

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...