Jump to content

Napredna zona sumraka

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 часа, Стаљиново унуче рече

Историја се данас у Београду понавља...

И да не заборавимо ово: Cрамна влада Мирка Цветковића, на предлог свог срамног министра иностраних послова Вука Јеремића у марту 2011. године увела је санкције Бјелорусији...

78574221_10221170655437900_8354898120248655872_o.jpg

Лукашенко и Белоруски народ слали нам помоћ док нас је либерални запад частио бомбама, а досманлије њима санкције... најсрамнији период новије српске историје... 

FB_IMG_1575400083725.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Стаљиново унуче рече

Историја се данас у Београду понавља...

И да не заборавимо ово: Cрамна влада Мирка Цветковића, на предлог свог срамног министра иностраних послова Вука Јеремића у марту 2011. године увела је санкције Бјелорусији...

A kad im je Srbija ukinula te sankcije? Čim je Vučić došao na vlast ili tek onda kad je EU ukinula sankcije prema Belorusiji?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

A kad im je Srbija ukinula te sankcije? Čim je Vučić došao na vlast ili tek onda kad je EU ukinula sankcije prema Belorusiji?

Paz kad bi Mango da poentira...uopšte me ne interesuje kada,vidim Brata da je srećan i u Srbiji, u tvoje vreme ga nisam vido

Подели на овим сајтовима

On 4.12.2019. at 11:44, Стаљиново унуче рече

uopšte me ne interesuje

Znam... dešava se to često botovima...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Стаљиново унуче рече

mentalni sklop dosojeda , naučen da vrti pet reči, vučić , vučić peder, sendvič i bot....

Pa ne znam kako drugačije da nazovem genija koji pokuša da u maniru pravog bota pohvali Vučića i optuži bivšu vlast (uz obavezno pominjanje Jeremića) za sankcije koje su bile na snazi sve dok je EU to tražila i to daleko duže za vreme Vučića nego za vreme Jeremića i kad mu se to predoči samo pređe preko toga, jer ga to kao ne interesuje... kako da nazovem takvu osobu ako ne botom???

Jel "idiot" bolji izraz? Ili možda licemer?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Pa ne znam kako drugačije da nazovem genija koji pokuša da u maniru pravog bota pohvali Vučića i optuži bivšu vlast (uz obavezno pominjanje Jeremića) za sankcije koje su bile na snazi sve dok je EU to tražila i to daleko duže za vreme Vučića nego za vreme Jeremića i kad mu se to predoči samo pređe preko toga, jer ga to kao ne interesuje... kako da nazovem takvu osobu ako ne botom???

Jel "idiot" bolji izraz? Ili možda licemer?

Vidi  budaletino preko toga ne prelazim ja preko toga nego Lukašenko budaletino , Baćko naš, al tvom dosojedskom mozgu to ne dopire u te tvoje dve vijuge. Idi Baćku spomeni te koje si pobrojao pa bi te napušio ko i ja što bi da smo u kafani negde. stvarno bre kako uopšte živiš tako glup?

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Стаљиново унуче рече

Vidi  budaletino

Neko ti drma kavez?  Ovog puta baš preterao sa votkom? Popustili živci?

Цитат

preko toga ne prelazim ja preko toga nego Lukašenko budaletino , Baćko naš, al tvom dosojedskom mozgu to ne dopire u te tvoje dve vijuge.

A odakle ti ideja da ja tvrdim da Lukašenko nije prešao preko toga što ga je vlada Srbije držala pod sankcijama jer joj je to naredila EU??? Naravno da je prešao preko toga...

Svađaš se sam sa sobom... i još pljuješ u ogledalo... hoće to kad se pretera sa votkom i popuste živci... :D

Цитат

Idi Baćku spomeni te koje si pobrojao pa bi te napušio ko i ja što bi da smo u kafani negde.

Lukašenko se baš lepo družio i sa njima... kao što bi se družio sa svakom vlašću u Srbiji... neće valjda Lukašenko da misli da prijateljstvo Belorusije i Srbije zavisi od toga ko je premijer/predsednik... pa nije moron... a nije ni bot... 

Подели на овим сајтовима

Istinomer obustavlja izbor za laž decenije zbog hakerskog napada na njihov sajt

Portal Istinomer je saopštio je da zbog hakerskog napada neće moći da okonča svoju anketu "Laž decenije".

Anketa je na tom sajtu trebalo da bude realizovana povodom desete godišnjice postojanja tog portala.

"Dan uoči zatvaranja glasanja, tj. juče, pretrpeli smo hakerski napad usled kojeg se nekih 10.000 glasova, koliko je sakupljeno za nedelju dana, tokom nekoliko časova pretvorilo u 350.000 'glasova'", piše u saopštenju.

Istinomer je istakao da je to "uticalo na stanje na tabeli" ankete o "Laži decenije" tako što su se predstavnici sadašnje vlasti "odjednom našli daleko iza leđa" predstavnika bivše vlasti, odnosno današnje opozicije.

"Priznajemo da je naša ideja propala. Nismo se dovoljno zaštitili. Odnosno, nismo bili u dovoljnoj meri svesni kako određene strukture u ovom društvu ništa ne prepuštaju slučaju", piše u saopštenju Istinomera.

Taj portal je ocenio da je "očigledno da svaki rezultat koji izlazi pred javnost mora biti grubo friziran" i "da nas je laž toliko stegnula, da nemamo daha ni da joj zalepimo etiketu 'Laži decenije'".

Uz izvinjenje svojim čitaocima i onima koji su učestvovali u anketi, Istinomer je poručio da "iako formalno nećemo proglasiti 'Laž decenije', verujemo da je i vama i nama jasno ko najviše laže i lažira".

Istinomer piše da će i dalje "čvrsto stajati na strani činjenica" i braniti istinu.

link

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Avocado рече

Neko ti drma kavez?  Ovog puta baš preterao sa votkom? Popustili živci?

A odakle ti ideja da ja tvrdim da Lukašenko nije prešao preko toga što ga je vlada Srbije držala pod sankcijama jer joj je to naredila EU??? Naravno da je prešao preko toga...

Svađaš se sam sa sobom... i još pljuješ u ogledalo... hoće to kad se pretera sa votkom i popuste živci... :D

Lukašenko se baš lepo družio i sa njima... kao što bi se družio sa svakom vlašću u Srbiji... neće valjda Lukašenko da misli da prijateljstvo Belorusije i Srbije zavisi od toga ko je premijer/predsednik... pa nije moron... a nije ni bot... 

" Baćko naš, al tvom dosojedskom mozgu to ne dopire u te tvoje dve vijuge. Idi Baćku spomeni te koje si pobrojao pa bi te napušio ko i ja što bi da smo u kafani negde. stvarno bre kako uopšte živiš tako glup? "

поновити градиво

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Стаљиново унуче рече

" Baćko naš, al tvom dosojedskom mozgu to ne dopire u te tvoje dve vijuge. Idi Baćku spomeni te koje si pobrojao pa bi te napušio ko i ja što bi da smo u kafani negde. stvarno bre kako uopšte živiš tako glup? "

поновити градиво

Nemoj toliko mnogo po kafanama... uništi mozak... idi odspavaj malo...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Nemoj toliko mnogo po kafanama... uništi mozak... idi odspavaj malo...

миленијумима да га сатирем немош да падне на ограничење телигенције досоједног манга

Подели на овим сајтовима

Dokle ce ovi vise urinirati po pravosudju, skupstini, narodu...

WWW.BLIC.RS

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oko 10 sati stigao je u Republičko javno tužilaštvo u Nemanjinoj ulici u Beogradu, gde je podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra i Andreja Vučića zbog sučaja “Jovanjica”...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, feeble рече

Dokle ce ovi vise urinirati po pravosudju, skupstini, narodu...

WWW.BLIC.RS

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oko 10 sati stigao je u Republičko javno tužilaštvo u Nemanjinoj ulici u Beogradu, gde je podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra i Andreja Vučića zbog sučaja “Jovanjica”...

шта се буниш? јел их прозивате за то ? кад нисте ви они сами себе туже.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...