Баба Написано Август 17, 2019 Пријави Подели Написано Август 17, 2019 On 15.8.2019. at 18:36, ana čarnojević рече Za pola godine više od 400 laži na naslovnicama četiri tabloida | Raskrikavanje WWW.RASKRIKAVANJE.RS Na naslovnim stranicama Kurira, Informera, Srpskog Telegrafa i lista Alo za prvih šest meseci ove godine objavljeno je najmanje 419 lažnih, neutemeljenih ili vesti čije navode nije moguće... Za pola godine više od 400 laži na naslovnicama četiri tabloida Na naslovnim stranama Srpskog telegrafa za prvih šest meseci ove godine novinari Raskrikavanja uočili su najmanje 94 lažne vesti. Sudeći prema vestima ovog tabloida, Tramp i Putin razgovaraju sa Vučićem o problemu Kosova gotovo na nedeljnom nivou. Tako je više puta za ovih šest meseci Tramp predstavljao Vučiću plan za podelu Kosova, a Putin čas pristajao na Trampov „plan“, a čas se predomišljao. Srpski telegraf u svojim neutemeljenim vestima piše i da su i ruski i američki predsednik sa Vučićem „razgovarali“ i depešama. Naime, Tramp ga je depešom upozorio na korumpirane ministre, a Putin na haos koji sprema opozicija. Od početka godine prema „informacijama“ Srpskog telegrafa, Vučiću su zabijali nož u leđa prvo njegovi funkcioneri, a potom i zapad. Kako su pisali u januaru, „tajni plan CIA je da posle Madura, svrgnu sa vlasti i Orbana i Vučića“. Ipak, u februaru su promenili ploču i javili da Vučića ipak ruši Šolak koji je i vođa protesta. Čak dva puta su pisali da Vučića čeka „pakleno leto“ zbog „šest pretnji Srbiji sa Zapada“. http://istraga.rs/novinarka-krik-a-dragana-peco-u-zagrljaju-muskaraca-u-albanskim-duksevima/ Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 17, 2019 Пријави Подели Написано Август 17, 2019 пре 52 минута, Жељко рече http://istraga.rs/novinarka-krik-a-dragana-peco-u-zagrljaju-muskaraca-u-albanskim-duksevima/ Патетично. Да хоће да праве стварно неке истраге, могли би сигурно свашта да ископавају. Ово је патетично. Не може да упали ни код неке бабе која се ложи на овакве ствари, јер бабе не зује по (оваквим) Интернет порталима. Рисбо, Драшко, ana čarnojević and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 E, da, ovako ide prica, .... idem nesto poslom cesto u predgradje smedereva i tamo imam jednu vikendicu, lepa kuca na brdu bas veliko dvoriste, vocke i slicno,..... i tu dolazi leti i kad je lepo vreme neka starija gospodja penzioner i njena famililja, ali uglavnom samo gospodju srecem i puno puta sam razgovarao sa njom i bila je uvek, ali bas uvek, onako, malo prepotentna i pomalo i drska u tim nasim razgovorima i nekako uvek prica sa mnom sa neke visine i zbog toga sam sve nesto imao utisak (posto ne znam nista o njoj) kao da je mozda bila neki politicar ili neki direktor ili nesto slicno jer oni imaju obicaj da tako sa visine pricaju sa ljudima.... i, pre jedno 10 dana, otiso poslom tamo i sretnem je ispred kapije njene vikendice na glavnom putu..... i dobar dan, sta ima, kako ste i tako pita ona mene sto ne radi ova sijalica na banderi ispred njene kapije i sto ne dodje neko da popravi, kazem, pa ne znam to je posao komunalne sluzbe, treba njih da zove, eto i ja imam problem sa sijalicom u svojoj ulici u gradu i kad sam ih zvao, kazu, nemamo ljudstvo i kola da dodjemo i evo ta sijalica ne radi vise od mesec dana.... i, gospodja nesto mrlja u bradu i kaze, e, nece moci tako, .... kaze, videli bi oni, samo da pozovem svog sina koji ima drugara koji poznaje.... i, ja reko u sebi , pa koga poznaje.... i kaze gospodja.... poznaje Andreja Vucica, batu Vucka .... i, onda ce oni da vide' sta ce da se desi.... gospodja, delovala 100% ozbiljno i imao sam utisak da nije lagala ili nesto izmisljala..... .... ah, uostalom kazu za bratka of the Vucka da nazalost 'drma' srbijom .... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 2 минута, Bokisd рече E, da, ovako ide prica, .... idem nesto poslom cesto u predgradje smedereva i tamo imam jednu vikendicu, lepa kuca na brdu bas veliko dvoriste, vocke i slicno,..... i tu dolazi leti i kad je lepo vreme neka starija gospodja penzioner i njena famililja, ali uglavnom samo gospodju srecem i puno puta sam razgovarao sa njom i bila je uvek, ali bas uvek, onako, malo prepotentna i pomalo i drska u tim nasim razgovorima i nekako uvek prica sa mnom sa neke visine i zbog toga sam sve nesto imao utisak (posto ne znam nista o njoj) kao da je mozda bila neki politicar ili neki direktor ili nesto slicno jer oni imaju obicaj da tako sa visine pricaju sa ljudima.... i, pre jedno 10 dana, otiso poslom tamo i sretnem je ispred kapije njene vikendice na glavnom putu..... i dobar dan, sta ima, kako ste i tako pita ona mene sto ne radi ova sijalica na banderi ispred njene kapije i sto ne dodje neko da popravi, kazem, pa ne znam to je posao komunalne sluzbe, treba njih da zove, eto i ja imam problem sa sijalicom u svojoj ulici u gradu i kad sam ih zvao, kazu, nemamo ljudstvo i kola da dodjemo i evo ta sijalica ne radi vise od mesec dana.... i, gospodja nesto mrlja u bradu i kaze, e, nece moci tako, .... kaze, videli bi oni, samo da pozovem svog sina koji ima drugara koji poznaje.... i, ja reko u sebi , pa koga poznaje.... i kaze gospodja.... poznaje Andreja Vucica, batu Vucka .... i, onda ce oni da vide' sta ce da se desi.... gospodja, delovala 100% ozbiljno i imao sam utisak da nije lagala ili nesto izmisljala..... .... ah, uostalom kazu za bratka of the Vucka da nazalost 'drma' srbijom .... hahahahhhhhhhhhhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i poenta je šta? tvoj kompleks niže vrednosti pred komšinicom ?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 10 минута, Стаљиново унуче рече hahahahhhhhhhhhhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i poenta je šta? tvoj kompleks niže vrednosti pred komšinicom ?? price iz naroda, mozda.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 4 минута, Bokisd рече price iz naroda, mozda.... pa to ti i kažem ova priča samo pokazuje tvoj kompleks manje vrednosti pred komšinicom.i npšta drugo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 22 минута, Стаљиново унуче рече hahahahhhhhhhhhhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i poenta je šta? tvoj kompleks niže vrednosti pred komšinicom ?? poenta je... i tamo imam jednu vikendicu, lepa kuca na brdu bas veliko dvoriste, vocke i slicno, samo što nije imao temu na kojoj da se pohvali Bokisd and Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 Поента је, оће човек да се жени....да се види ко је домаћин Стаљиново унуче and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече Поента је, оће човек да се жени....да се види ко је домаћин pa našao u "zoni sumraka" da traži ženu? polako Boki to dolazi na red kada se oženiš Драшко, Стаљиново унуче, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 Управо сада, Снежана рече pa našao u "zoni sumraka" da traži ženu? polako Boki to dolazi na red kada se oženiš НашО чОек актуелну тему.... Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 Управо сада, Рапсоди рече НашО чОек актуелну тему.... pa ono jes`, odma mu tu i advokado da mu sastavi predbračni ugovor ... Рапсоди, Стаљиново унуче and Bokisd је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 14 минута, Рапсоди рече НашО чОек актуелну тему.... пре 12 минута, Снежана рече pa ono jes`, odma mu tu i advokado da mu sastavi predbračni ugovor ... jel to ono ko Čedo oženi me? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 18, 2019 Пријави Подели Написано Август 18, 2019 пре 57 минута, Стаљиново унуче рече pa to ti i kažem ova priča samo pokazuje tvoj kompleks manje vrednosti pred komšinicom.i npšta drugo ma, ne, .... nego da je mozda i braco Andrej (i Vucko sa njim) .....sve i svja u ovoj napacenoj zemlji.... Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука