Дидим Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Згађен сам, агресивна ћурка која као да је изашла са места типа форума Б92. И ја сам фан Стар Трек ТНГ-а, иначе. Ако ме нешто истински узнемирава и ако нешто може да ме избаци из такта, то је кад те овакве креатуре у старту жигошу и дисквалификују као биће недостојно људског третмана и крену ђоном на тебе, а ти још у доброј вери да се ради о неспоразуму кренеш фино и покушаш да објасниш, а као реакцију добијеш да још додатно испразне црева на то. Отпрати лујку или од-запрати како се већ каже, може нам њена улога бити узор из детињства колико год хоћеш, али то неваспитано створење реално није вредно ни колико црно испод твог нокта. Од идеја које су као глумци морали да изговоре током снимања серије, очекивао би човек да им се бар 10% примило. Још и Гркиња, Боже сачувај... далеко јој лепа кућа. GeniusAtWork and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 А најјаче је што је она ван ST TNG буквално нико и ништа, анонимус тотални. Али ето, мора мало да се лече комплекси и глуми величина obi-wan је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Inace, nisam do sad tvitovao skoro nista, narocito ne tim poznatim, ali danas je krenelo od njenog sarkasticno-nadmenog tvita na temu glumice Susan Sarandon, koja je kako vidim glasala Trubu, pa sad kad je videla kako imbecil na granici razdvaja decu od roditelja (emigrantima), otisla (Susan) u protestni mars (mislim u Vasington). I tamo ladno uhapsena sa jos dosta demonstranata. I sad, ova (Marina) napisala nesto s visine po principu "sam ti rekla, `el bi sad mozda glasala za babu, a?" Za moj pojam, kad neko uvidi da je mozda nesto pogresio (iako je to tamo nevazno, kad i nemas nikakav stvarni izbor), valjda je ljucki da ga podrzis, a ne da mu popiskavas odozgo u momentu kad je u nevolji. Kako god, posto smo i mi ovde napisali traktate o svemu tome, meni bude neki svrab od tog njenog napisa - a ostala mi u superlepom pamcenju iz serije - i napisem to sto napisem: "nije vam bas neki izbor izmedju 2 hitlera" (u smislu, umesto sto se tako nisko svadjate, bolje je da se udruzite i odbacite oba ta olosa). I tako sam postao - nista manje - nego Vladimirov bot licno. Prvo - neverovatno je dokle kod njih iudu te kolektivne psihoze, mi mu ovde dodjemo kao neka oaza razuma prema njima tamo. Drugo - vidim da je na nekom drugom tvitu (nevezano za ovaj gde sam se ja javio) Marina napisala da "nije bilo boljeg precednickog kandidata od babe vec decenijama". Pametnome dosta. I onda se lepo okrenem i odem... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Opa, pa ti stalkujes glumice po tviteru? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 A jos su mi bolji dupelisci sto su se javili da je "podrze"... prosto mi je neprijatno koliko se osecam superiorno prema takvima... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Управо сада, drvce рече Opa, pa ti stalkujes glumice po tviteru? Gledaj i uci, necu da ponavljam... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече I tako sam postao - nista manje - nego Vladimirov bot licno. SOKANTNO: OD OBIVANA DO ARTUDITUA! florenntina, Paradoksologija, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 33 минута, GeniusAtWork рече А најјаче је што је она ван ST TNG буквално нико и ништа, анонимус тотални. Али ето, мора мало да се лече комплекси и глуми величина Ajde, nemoj tu sad, kao, kiselo grozdje fore... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Е, ал кад су закључили да си анти-Хилари трол и руски бот на Твитеру... Још ти онај један нежни цвет демократије поручује "F. off" без пардона, а елоквентна и мудра Марина је мајчински смирује објашњењем да си бот. То бре измарширати и не освртати се. Јесу ли бар укусни Путинови сендвичи? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 пре 1 сат, Дидим рече Е, ал кад су закључили да си анти-Хилари трол и руски бот на Твитеру... Још ти онај један нежни цвет демократије поручује "F. off" без пардона, а елоквентна и мудра Марина је мајчински смирује објашњењем да си бот. То бре измарширати и не освртати се. Јесу ли бар укусни Путинови сендвичи? Oni ne daju sendvic nego borsch! Nego, bitno je da sam ja zakoracio u Trek univerzum, idem sad malo da gnjavim ostale iz ekipe... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 2, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2018 Ono kad bas nista ne razumes iz opisa datog posla... ... Description of the organization and its target audience We are an office supply and printing company. Our vision is to show the love of Christ through helping others. Our target market is women age 30-50. ... ? ? ? ? ? ........... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 "Због љубави је у реду одрећи се сам себе, бити свему недоследан, али није у реду бити недоследан љубави." ... Mili nas brat Marko Radakovic @Авденаго... https://avdenagom.blogspot.com/2018/05/blog-post_49.html "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Graficka je muka pregolema... ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1805908852788312&set=gm.490715321362636&type=3&ifg=1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 "Life is too short to safely remove USB"... https://twitter.com/BiIIMurray "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2018 Danas, u napadu na naslovnu stranu foruma... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука