Jump to content

Препоручена порука

пре 6 часа, Снежана рече

@Broken @Juanito Видим да ћу морати Гризлија да зовем, много сте се ви промангупирали :smeh1:

@Lady Godiva Отор`де ту анкету, ено га  оби, жив није :)

Brat medved je uvek dobrodosao sli bi ovu anketu ipak trebslo obaviti pre nego sto se on pojavi. 

Sto se Obija tice, trebalo bi da zna da ce natjecatelji morati da postave i fotografije. Ovog puta svoje...a ne nekog manekena kao ranije sto je znso da objavljuje na Slike forumasa. :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Узела сам сад да распремам ормар, кад већ немам шта да обучем, макар да побацам рите, да не заузимају простор. И на највишој полици, иза свих ствари налетим на свећу са венчања мојих родитеља. Већ сам и заборавила да стоји ту.. чами тако угашена, као и живот.

20181007_141337.thumb.jpg.be8d559cd2fdd934c0c6ac817f0e537f.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Знам, погодиле су те речи.

Гледах неки интервју са Шаки. Каже, она мора да глуми ту сексуалност, док из Ријане само кипи, таква је природно. Било како било, није здраво за срце...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

:0426_feel:

#degeneracija

ОК, ова једна је плава, па је зато само полу#

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Гледах неки интервју са Шаки. Каже, она мора да глуми ту сексуалност, док из Ријане само кипи, таква је природно. Било како било, није здраво за срце...

Стварно? Мени је она увек деловала као девојка која само воли да плеше, јури, лети.. онако блентаво, спонтано, несвесна како је други дожављавају. :)

Иначе, нисам ни гледала спот сад, само сам пуштала песму.. заборавила сам какав је.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
пре 10 часа, Lady Godiva рече

Posle nešto više od dve godine, izdala sam svoj voljeni LG i posle nešto više od dve godine, dala sam otkaz. Zanimljiv dan. Kraj jedne ere. Idemo dalje. 

Сваки крај је уједно и почетак. :takeoff:

Подели на овим сајтовима

Само САД годишње баце хране у вредности од око 160млрд долара. За то време, око милион деце годишње умре од глади.

Yemen-slide-9NNJ-articleLarge.jpg

Извор

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...