obi-wan Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 @Lady Godiva Znaci, ti si kriva, jer si godiva... vrtim ovu muziku vec jedno stoti put, i nikako da mi dojadi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 14 минута, obi-wan рече @Lady Godiva Znaci, ti si kriva, jer si godiva... vrtim ovu muziku vec jedno stoti put, i nikako da mi dojadi... She's on my mind? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 13 минута, Lady Godiva рече She's on my mind? Da... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 ne znam zasto, ali ova pesma mi lici na tebe obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 5 минута, obi-wan рече Da... Е је л' видиш сад како је мени? Муке живе. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 12 минута, Снежана рече ne znam zasto, ali ova pesma mi lici na tebe Prethodni post je moj, tema je Godivina... na koga lici? Mada, ja sam se u trenu odma` nas`o, kao da je moja muzika... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 11 минута, obi-wan рече Prethodni post je moj, tema je Godivina... na koga lici? Mada, ja sam se u trenu odma` nas`o, kao da je moja muzika... jel ovo promenada, jesam li te tagovala??? ccc, godine si ostavio na forumu a zaleces se ko june ??? Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 7 минута, obi-wan рече Prethodni post je moj, tema je Godivina... na koga lici? Mada, ja sam se u trenu odma` nas`o, kao da je moja muzika... Ако ти личи на тебе онда је задржи.. https://genius.com/amp/Randy-crawford-almaz-lyrics @Снежана, нисам чула до сада ову песму. Хвала ти, прелепа је.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 18 минута, Снежана рече jel ovo promenada, jesam li te tagovala??? ccc, godine si ostavio na forumu a zaleces se ko june ??? Sad je kasno, ja sam je vec usvojio... mislim muziku, text manje-vise... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 16 минута, Lady Godiva рече Ако ти личи на тебе онда је задржи.. Malo handrim ivu Snezu, sto bi rek`o Milance, a ona se odma` ljuti... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 Sza se ovde pise ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 23 минута, Broken рече Sza se ovde pise ? Ништа специјално.. Оби доживљава кризу идентитета и љубоморан је што ме Снежа воли више него њега. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 37 минута, Broken рече Sza se ovde pise ? Brate, forum je zaspao, da l` sto je poc`o mrst, ili nesto drugo - ne znam... daj bilo sta, samo da se nesto zbiva... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 А и ви га зашећерили са романтиком и тужном сјетом. Ево нешто кул, за промјену: Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 Da se i ja upišem na temu. P.S. Ova pevačica bi komotno mogla i na temu Ženska lepota. Ne znam kakva je inače ali u spotu je Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука