Jump to content

о. Виталиј најављује свечано представљање завршене куполе Храма!

Оцени ову тему


Препоручена порука

Kupola%20Hrama%20JJez.jpg

Београђани и гости српске престонице имаће прилику од 22. фебруара 2018. да виде завршену куполу Храма Светог Саве на Врачару - тога дана ће бити свечано представљање ове - прве етапе у сарадњи Руске и Српске Цркве на украшавању Спомен храма - када ће се под омофором Патријарха српског Иринеја састати високи црквени великодостојници и државни представници, најавио је за Слово љубве протојереј Виталиј Тарасјев, старешина Подворја Руске Цркве у Београду. Свечана презентација почеће тога дана у 10 часова, док ће исте вечери од 19 сати у Светосавском храму свечани концерт одржати Синодални хор Московске Патријаршије, уз слободан улаз за све посетиоце. О свему говори о. Виталиј у наставку појашњавајући однос између духовног препорода српског народа и градње Светосавског храма:

фото: Радио Слово љубве, Јелена Јеж - више слика у рубрици Галерија ( http://www.slovoljubve.com/slovoljubve/Cir/Piclist.asp?showmaster=1&IDAl=39 )

Извор: Радио Слово љубве


View full Странице

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...