Jump to content

Da li ste doziveli ili preziveli preljubu?

Trifke

Препоручена порука

пре 14 минута, obi-wan рече

Pricas pricu u prazno. Ja pitam jer znam za par zivis slucajeva.

Јел ја и ти причамо различитим језицима, па ме не разумеш ? Овде није питање( дискусија )знамо ли или не за  случајеве , наравно да сви ми имамо у окружењу"  живе случајеве " , односно примере које ти наводиш. А ја знам много више случајева дијаметрално супротних....где су  двоје остали заједно упркос разно разним искушењима ( хладноћа једног, ригорозни ставови, неразумевање...итд ) видиш да има много више светих и небоносних него што ти мислиш...   

пре 14 минута, obi-wan рече

To bi bilo kad bi svi bili tako sveti i nebonosni kao ti. Ali svi se beskrajno razlikuju.

Већ одговорих. Ово ти није никакав аргумент већ " ад хоминем "

пре 24 минута, obi-wan рече

Aj sad probaj malo normalnije, ma`ni se sablona, nego pricaj nesto iz zivota.

Значи моји одговори и размишљања ( схватања) су ненормални , јер су небоносни и свети. Много је примера, целу бих страну исписала.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, goranger рече

deder

Спојлер

И жена и жива ограда, ако их редовно не крешеш, пређу код комшије. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Phoebe рече

Da se razboliš možda? Kako da ne

А шта да се он разболи, па постане чангризав, неподношљив, итд.....је ли треба рећи " ћао ", " довиђења " ....ја не могу да поднесем , куку животе...е моји ви... 

Ко може да поднесе и претрпи све оно, почев  од хладноће, ригорозности итд, итд, добро је, ко не може, не може....ја никоме не судим.    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, obi-wan рече

Jedino te bas Rapsa nije razumela... :)

Не ти се правиш да мене ниси разумео...:)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

А шта да се он разболи, па постане чангризав, неподношљив, итд.....је ли треба " ћао ", " довиђења " .....е моји ви... 

Treba. Ako postane takav kakvog si opisala, sigurno nešto mulja i krije od nje

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Phoebe рече

Treba. Ako postane takav kakvog si opisala, sigurno nešto mulja i krije od nje

је ли се шалиш или си озбиљна...?

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Juanito рече

Сигурно знате за онај мрсни виц о сличности између жене и живе ограде?

То важи за обе стране. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, obi-wan рече

Sto znaci sledece (iz ovih tvojih reci): "taj koji je ostao kamenjar imace svakako opravdanje, jer formalno ne napusta supruznika, a drugo koje ljubi svim srcem i ima potrebu da bude ljubljeno nek lipse, ko ga j...., sta je birao/la kad ne zna da bira; takvu/takvog treba lepo u okove i kvit!"

Нико нема оправдање, а поготово не прељубници. Тај камењар ако се не покаје,  камењем ће у паКлу бити засут :smeh1:, а то друго које свим срцем има потребу да буде љубљено ако издржи до краја  имаће венце у вечности, односно биће љубљено у вечности. А опет и ако не издржи, па одлети у неко топлокрвно наручје...Боже мој...икономија....   

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Požurila sam, pisala si o čangrizavosti u bolesti jooojNe, naravno da ne.

Nego ti skrećeš s teme, nismo o tome pričali 

Не, не,  него ви скрећете са пута подвига, љубави и трпљења у прељубу и тако Тоооо. :coolio:

Да не бацам сад овде посланицу,  светог апостола Павла Коринћанима, да неки не добију алеРгију. 

• Зачуђен 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Не, не,  него ви скрећете са пута подвига, љубави и трпљења у прељубу и тако Тоооо. :coolio:

Ama šta ima da se podvizavaš ako ona druga strana to ne želi ili je baš briga za tebe  :smeh2:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Ama šta ima da se podvizavaš ako ona druga strana to ne želi ili je baš briga za tebe  :smeh2:

Док га год не брига  за другу, онда ме брига за њега, а и њега ће да пробрига за мене :smeh2:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Pa to ti pričam, ako je zdrav k`o dren, a čangrizav, verovatno je u vezi i šta ima da smetaš ljudima, pakuj se i idi :)))

:lupaglavu:

• Тужан 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...