karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Нека се Господ мало потруди,не морамо све ми :cheesy: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Вероватно сте некад чули питање: "Да ли верујеш у духове?", "Да ли они заиста постоје?" итд. Укратко, пре коју недељу вратио сам се у кућу у којој сам живео до своје 12-те године. Стара кућа у центру места, изградио је неки познати локални шваба 1896. године. Заиста је импресивна, плафон висине 4м, пуно просторија, ма једном речију савршена за снимање филмова, тв сапуница и сл. Међутим, већ трећу ноћ не могу да заспим ко човек. Почеле се чути по кући врло застрашујуће ствари. Ходање по соби, ходање по тавану, ствари падају, једноставно као да ходају неки духови. Већ је постало мало више застрашујуће па мислим се да ли да позовем свештеника да га питам за савет да ли да дође да благослови кућу нисам сигуран ни ја више шта да радим? Нешто постоји, да ли је то дух или слично али нечега има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Увјери се прво да нису неке животињке. w.a.mozart and Natalija28 је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Увјери се прво да нису неке животињке. Ма какви, чују се кораци, и горе и у соби, већ трећа ноћ. Осећам се као они у хорор филмовима. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 па пази, кад већ размишљаш да снимиш филм, могао би да се обогатиш ако ухватиш то на траци клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Тјах...ако се не шалиш ја бих ти саветовао да је освешташ. Али бих се мало распитао и о историји куће... Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1347551941' post='709013] па пази, кад већ размишљаш да снимиш филм, могао би да се обогатиш ако ухватиш то на траци Ништа се не види, а да се чује то итекако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Тјах...ако се не шалиш ја бих ти саветовао да је освешташ. Али бих се мало распитао и о историји куће... И ја мислим да је најбоље позвати свештеника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Па ево и ја да поделим неко слично искуство . Наиме у задњих четири месеца имао сам велика искушења поготову када сам стигао са Хиландара почетком Априла масеца ове године , мајка ми се тешко разболела и нажалост умрла у Јуну месецу , одма после како се мајка разболела и ташта је пала и сломила кук у 84 години живота , нажалост и она је у Јулу умрла . Зашто овако почињем , па зато што ја живим код таште у стану . Када је ташта поломила кук отишла је на операцију и за време боравка у болници таштиног свако вече око 20 и касније се чује да неко хода по кухињи и свремена на време се чује лупање тањира .mislise. . У стану живимо ја и моја супруга и син . Значи када се то чуло сви смо били углавном заједно у дневној соби . Па и раније док се све то није издешавало , 2000 године ми је погинуо шурак у 28 години живота , често , барем једном недељно се осећао шураков парфем који је он обожавао и користио , тако да моја супруга кад дође са посла увече око 21 сат , када шурак се спремао за излазак , пита за сина да није можда стављао парфем пре него је изашао иако је он изашао рецимо пре 2 сата . Тако да ја мислим да постоји нешто , незнам нисам ни ја сигуран . Да кажем још ово када је ташти било 40 дана свештеника сам позвао да дође да освешта кућу и сада недешава се ништа БОГУ ХВАЛА ! bgpj је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 probaj da snimis sta se tad desava a potom pozovi svestenika i objasni mu situaciju. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ја ипак пре верујем да објекат "ради", а пошто је стара градња у питању има пуно греда, које крцкају... Уосталом, кад чујеш, а ти узми псалтир, па крени полако од првог псалма... Милан Ракић, Лидија Миленковић, @RADA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Док сам био клинац и живео у кући са родитељима све је било ок. Врато сам се овде пре свега да спремим испите на миру али мира изгледа да нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 јел дуго напуштена гајба, можда је неко извалио како да се попне на таван па спава тамо? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ту је отац у предњем делу куће живи. Чује и он али је огугло каже, њему је то нормално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Видим ја да овде је почела зафрканција на ову тему . bgpj је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука