Jump to content

Видне (физичке) појаве демонске природе

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 years later...
  • Одговори 279
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Вероватно сте некад чули питање: "Да ли верујеш у духове?", "Да ли они заиста постоје?" итд.

Укратко, пре коју недељу вратио сам се у кућу у којој сам живео до своје 12-те године. Стара кућа у центру места, изградио је неки познати локални шваба 1896. године. Заиста је импресивна, плафон висине 4м, пуно просторија, ма једном речију савршена за снимање филмова, тв сапуница и сл.

Међутим, већ трећу ноћ не могу да заспим ко човек. Почеле се чути по кући врло застрашујуће ствари. Ходање по соби, ходање по тавану, ствари падају, једноставно као да ходају неки духови. Већ је постало мало више застрашујуће па мислим се да ли да позовем свештеника да га питам за савет да ли да дође да благослови кућу нисам сигуран ни ја више шта да радим? Нешто постоји, да ли је то дух или слично али нечега има.

Подели на овим сајтовима

Увјери се прво да нису неке животињке.

Подели на овим сајтовима

Увјери се прво да нису неке животињке.

Ма какви, чују се кораци, и горе и у соби, већ трећа ноћ. Осећам се као они у хорор филмовима.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Тјах...ако се не шалиш ја бих ти саветовао да је освешташ. Али бих се мало распитао и о историји куће...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347551941' post='709013]

па пази, кад већ размишљаш да снимиш филм, могао би да се обогатиш ако ухватиш то на траци :D

Ништа се не види, а да се чује то итекако.

Подели на овим сајтовима

Тјах...ако се не шалиш ја бих ти саветовао да је освешташ. Али бих се мало распитао и о историји куће...

И ја мислим да је најбоље позвати свештеника.

Подели на овим сајтовима

Па ево и ја да поделим неко слично искуство . Наиме у задњих четири месеца имао сам велика искушења поготову када сам стигао са Хиландара почетком Априла масеца ове године , мајка ми се тешко разболела и нажалост умрла у Јуну месецу , одма после како се мајка разболела и ташта је пала и сломила кук у 84 години живота , нажалост и она је у Јулу умрла . Зашто овако почињем , па зато што ја живим код таште у стану . Када је ташта поломила кук отишла је на операцију и за време боравка у болници таштиног свако вече око 20 и касније се чује да неко хода по кухињи и свремена на време се чује лупање тањира .mislise. . У стану живимо ја и моја супруга и син . Значи када се то чуло сви смо били углавном заједно у дневној соби . Па и раније док се све то није издешавало , 2000 године ми је погинуо шурак у 28 години живота , често , барем једном недељно се осећао шураков парфем који је он обожавао и користио , тако да моја супруга кад дође са посла увече око 21 сат , када шурак се спремао за излазак , пита за сина да није можда стављао парфем пре него је изашао иако је он изашао рецимо пре 2 сата . Тако да ја мислим да постоји нешто , незнам нисам ни ја сигуран .

Да кажем још ово када је ташти било 40 дана свештеника сам позвао да дође да освешта кућу и сада недешава се ништа БОГУ ХВАЛА !

• Волим 1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ја ипак пре верујем да објекат "ради", а пошто је стара градња у питању има пуно греда, које крцкају... Уосталом, кад чујеш, а ти узми псалтир, па крени полако од првог псалма...

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Док сам био клинац и живео у кући са родитељима све је било ок. Врато сам се овде пре свега да спремим испите на миру али мира изгледа да нема.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Видим ја да овде је почела зафрканција на ову тему .

• Волим 1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...