NinaD Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Више могу да научим од вас осталих него ви од мене. Nije to baš tačno što kažeš.... Svako može da nauči od nekog nešto... Zato - na pisanje! .... Što više pišeš, manje ćeš OČIJUKATI (stvarno neverovatna reč :group111:) ...... Ma нема везе, само ми је мало непријатно. crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Ma nema šta da ti bude neprijatno .... Ozbiljno .... Samo piči .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Аљонка, то се зове стигма ... римокатолици верују да су то пројаве Христових рана ... мени је то све врло сумњиво и крајње ненормално ... елем, НинаД то су коментари који се свима аутоматски појављују док имају одређени број порука. док будеш до бројке 99 порука, тај статус ће ти се појављивати, а онда ће се променити у следећи, као и после бројке од 249 порука, итд. после 1999. поруке постајеш ''инвентар'' као и неколико нас :group111: Онда ћу још дуго да "очијукам". Не могу писати само због промене статуса. 89898989898989 Хм, ево препоруке осталима са сличним "проблемом". Немојте писати дугачке поруке већ то што имате за рећи разбијте у више кратких порука, можда упали. crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Nisam ja mislio da pišeš radi statusa, nego radi konverzacije sa drugim članovima foruma .... Ako ti je baš frka za statusa ... evo Admini skinite meni koliko poruka treba i dajte Nini da joj se promeni ovo očijukanje .... Može? :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Сваки дан нек подигне четири апела за помоћ, и још мало одвали по нешто и статус јој се мења Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Nisam ja mislio da pišeš radi statusa, nego radi konverzacije sa drugim članovima foruma .... Ako ti je baš frka za statusa ... evo Admini skinite meni koliko poruka treba i dajte Nini da joj se promeni ovo očijukanje .... Može? crosseo Ма само се шалим, а видиш како ме то "очијукање" боцнуло па сад пишем ли пишем. Неко је те статусе паметно смислио. crosseo Мој изгледа делује. Биће изгледа, пожелеће друмови да Нина не пише, ал Нина пише ли пише. :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 само пиши сестро, неће ти шкоди клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Постављај песме са ју тјубета. Тако сам ја "одочијукала"! 4chsmu1 Него, уплашисте ме ви овом темом. Немам искуства, нити лично познајем неког ко их је имао (само чујем неку "ђавољу" буку кад падам у несвест (много је страшно, не могу ни да замислим како је било вама)). Не дао Бог да их имам! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 кад падам у несвест, а нисам одавно, чујем звона ... не промаши ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Можда ће звучати смешно, али имам осећај да се невероватном брзином крећем ка неком светлу, а око мене неки вриштави гласови и, таман кад мислим да не могу више да издржим, да ћу да експлодирам, вратим се у свесно стање.Бррр... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Није смијешно:позовите свештеника да вам освешта кућу и нађите духовника.Можда има да исповиједите нешто што нисте исповиједили.БОГ сами зна. Имајте Богојављенску воду у кући,потрудите се да набавите честицу часног крста јер је сила крста велика. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 потрудите се да набавите честицу часног крста јер је сила крста велика. :cheesy: ко да се то тако лако набавља... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Брате,кад те мука наћера вјеруј ми да би преко свијета иша да набављаш такве ствари.Мада,и крст који се може купити у црквама и црквеним продавницама је довољан јер као што знамо:сила крста је огромна. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Брате,кад те мука наћера вјеруј ми да би преко свијета иша да набављаш такве ствари.Мада,и крст који се може купити у црквама и црквеним продавницама је довољан јер као што знамо:сила крста је огромна. Ма знам ,него овако када се прочита изгледа: :cheesy: ... Ђе да нађем честицу Часног Крста на коме је распет Господ... када ни многе цркве то немају... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука