Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Traba pozvati Moldera i Skali da ispitaju slucaj 0409_feel isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 све је ово лепо и красно, него јел има неких оштрих фотки? ово је све мусаво и прилично личи на шалу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ovo ce biti da je malo bolji photoshop. Slike ovih avetinja sam video jos pre 4 godina odvojeje od ove grupe sto se alkoholise. Tako da neka manipulacija sa sadrzajem jeste e sad dali su same avetinje prave ili ne ne znam. Ali jos nisam cuo za foto aparat koji slika duhove. 0202_238 Све једно ружни су ко лопови. klapklap 0202_238 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ово је претпостављам...Предатор ? Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Човек не треба да се боји оваквих створења ако је демон човек се лепо прекрсти 0202_238 и ту авет на сликама која нам својим погледом прети у тренутку силом крста неутралише. Али су ове фотке заиста занимљиве можда се сећате и у новинама је било нешто слично , у крагујевцу где су стрељана деца , на сликама се појавио дух , иначе има и снимак на јутјубу на војној вежби дух претрчава испред тенка. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Човек не треба да се боји оваквих створења ако је демон човек се лепо прекрсти crosseo и ту авет на сликама која нам својим погледом прети у тренутку силом крста неутралише.и шта кад му не успе? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Човек не треба да се боји оваквих створења ако је демон човек се лепо прекрсти https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/crosseo.gif и ту авет на сликама која нам својим погледом прети у тренутку силом крста неутралише.и шта кад му не успе? Е тада ће да схвати зашто је атлетика краљица спорта crosseo Sneza Dj. је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Човек не треба да се боји оваквих створења ако је демон човек се лепо прекрсти https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/crosseo.gif и ту авет на сликама која нам својим погледом прети у тренутку силом крста неутралише.и шта кад му не успе? Е тада ће да схвати зашто је атлетика краљица спорта crosseo то неће помоћи, бестелесност је незамисливо бржа од телесности. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 То је питање чврстине вере.дело, или милост Божја? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Човек не треба да се боји оваквих створења ако је демон човек се лепо прекрсти и ту авет на сликама која нам својим погледом прети у тренутку силом крста неутралише.и шта кад му не успе?Е тада ће да схвати зашто је атлетика краљица спорта то неће помоћи, бестелесност је незамисливо бржа од телесности.Brzina svjetlosti (300 000 km/s) je srednja brzina duha...pa zato što više 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha prstgore 0442_feel a manje 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Да ли је неко од вас био присутан када се читају молитве особи у којој је нечисти дух? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Да ли је неко од вас био присутан када се читају молитве особи у којој је нечисти дух? ne, zasto.....??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Да ли је неко од вас био присутан када се читају молитве особи у којој је нечисти дух? Ја нисам присуствовао том чину али сам са неких руских документараца имао прилике да гледам то повијање човека и запомагање демона у човеку у коме је ушао нечисти дух , огромна се сила крста ту приказује. Света водица је такође делотворна. Слава Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Па зато што сам ја присуствовала томе, па ми је било страшно. Мислим, нисам видјела жену, јер је она стајала испред иконе Богородице Тројеручице, али сам чула све оно што је она изговарала, и било је језиво. Вечерња служба је трајала, а оци су се молили за њу. Боја гласа и оно што сам чула не може се упоредити ни са чим што сам икада чула. Она је несрећница бавила се гатањима. И довео је њен син, ромкиња. И проговорила је мушким, језивим гласом, и сад се сјећам вели: оче хоћемо ли се молити да ме истјераш??? Неће ти поћи за руком, ова душа је моја, а ти у Олтару престани да се молиш! Говорила је огавне ријечи, пљувала, и вриштала на сав глас за вријеме читања Јеванђеља, ни у хорорима такво нешто нисам чула. Коса на глави да ти се подигне. А вјерници ме одушевили, сви само мирно стоје и моле се. Она се причешћивала, али нису могли да је ослободе нечистог духа. И сад се најежим кад се тога сјетим. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука