Таша Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Evo jedne teme za malo rasterecivanja od svakodnevnih briga, frustracija, nedoumica. Ideja je da pisemo o tekucim stvarima koje nas uznemiravaju, bilo pozitivno ili negativno. Cinjenica je da smo svi danas pod nekom vrstom stresa i da je svima potreban "ventil" tj. nacin da se sa istim izborimo. Nismo mozda uvek u prilici da imamo nekog pored sebe sa kim bi smo se ispricali pa zato neka ovo bude mesto za okupljanje i medjusobnu ispomoc. U drustvu je uvek lepse i lakse, problemi su manji kada se izgovore i sagledaju iz neke druge perspektive, necije iskustvo moze pomoci u resavanju, ponekad je samo rec tople podrske dovoljna, savet ... Izvolite. Phoebe, АлександраВ, "Tamo daleko" and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 `El ovde moze i 18+, ili ide samo finoca?... #kopitaneskita Sanja Т., Grizzly Adams, Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 10 минута, obi-wan рече `El ovde moze i 18+, ili ide samo finoca?... #kopitaneskita Sve traume i frustracije. Te od +18 posebno ali sacekaj da pocne post da dobiju na tezini Paradoksologija, obi-wan and Goku је реаговао/ла на ово 1 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Нервира ме ова култура "punchline"-нинга. Мсм, Ок је: паметан си, видиш проблем, указујеш на њега мимом или 1лајнер-одговором, а шта радиш осим тога?! Goku је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Инсистирање на пристојности Volim_Sina_Bozjeg, Лапис Лазули and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 15 минута, Џуманџи рече Нервира ме ова култура "punchline"-нинга. Мсм, Ок је: паметан си, видиш проблем, указујеш на њега мимом или 1лајнер-одговором, а шта радиш осим тога?! Brt treba mi 6 recnika stranih jezika da te razumem nekad, baci neku fusnotu, literaturu, legendu, eniting ....sta je punchline? Sta je 1lajner-odgovor... obi-wan, Ayla and Goku је реаговао/ла на ово 1 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 14 минута, Џуманџи рече Инсистирање на пристојности Samo brutal pa ko ziv ko mrtav! obi-wan, Џуманџи and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (измењено) пре 23 минута, Лапис Лазули рече Brt treba mi 6 recnika stranih jezika da te razumem nekad, baci neku fusnotu, literaturu, legendu, eniting ....sta je punchline? Sta je 1lajner-odgovor... - Punchline: the final phrase or sentence of a joke or story, providing the humour or some other crucial element. (то ти је оно када (најчешће твитераши) људи симплификују а притом можда мало и испадну* духовити). - 1liner-одговор: одговор типа "нема он појма" на, рецимо, Раселово "Зашто нисам хришћанин"; или кад на било коју вест констатују "Вучић/Дачић/ко год је лопов". У, јеее, очи си ми изотвар'о. Измењено Фебруар 8, 2018 од Џуманџи * Лапис Лазули and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 37 минута, Џуманџи рече Инсистирање на пристојности That's me Џуманџи and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Goku рече That's me О, знам... и само те чекам. Променићеш тај став, стрпљења само... Goku је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 1 hour ago, Џуманџи рече - Punchline: the final phrase or sentence of a joke or story, providing the humour or some other crucial element. (то ти је оно када (најчешће твитераши) људи симплификују а притом можда мало и испадну* духовити). - 1liner-одговор: одговор типа "нема он појма" на, рецимо, Раселово "Зашто нисам хришћанин"; или кад на било коју вест констатују "Вучић/Дачић/ко год је лопов". У, јеее, очи си ми изотвар'о. Hvala han Ima se stogod i nauciti na ovoj kauc terapiji Ayla and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? Meni pomaze setnja (promena sredine) ili gledanje klipova sa zivotinjama. Imam stranicu na FB sa kojom se gotovo svakodnevno doziram dobrim vibracijama. https://www.facebook.com/thepetcollective/?hc_ref=ARSbsJCPMsX-dzhRHZYldSfVqJ0G0xFPGecSnWKy-L4A8Lj_EqS9XvqNLIOei5CqVIU&fref=nf "Tamo daleko" and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 6 минута, Таша рече Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? Одлазак у природу ми увек, ама баш увек помогне. Некада је то спој природе и манастира Некада пре посла идемо на пешачење ( Бгд планинарење) према Авали(пошто увек радим од 12) издувам се шетајући, напуним батерије, понекад теретана (лагане вежбице) произвољне минутаже исто варијанта " парк теретана " .А понекад...као сад бег са посла у форумски свет... PredragVId, Таша and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече .А понекад...као сад бег са посла у форумски свет... Pa gde ovde na forumu da se smirujes? Meni se po nekad uzari nervni sistem i to bas ovde PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Управо сада, Таша рече Pa gde ovde na forumu da se smirujes? Meni se po nekad uzari nervni sistem i to bas ovde Зависи из ког угла наступаш и како схваташ форумску арену. Мени се то раније дешавало, сада врло ретко. Phoebe and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука