Jump to content

КАУЧ - Терапија

Таша

Препоручена порука

Evo jedne teme za malo rasterecivanja od svakodnevnih briga, frustracija, nedoumica. Ideja je da pisemo o tekucim stvarima koje nas uznemiravaju, bilo pozitivno ili negativno. Cinjenica je da smo svi danas pod nekom vrstom stresa i da je svima potreban "ventil" tj. nacin da se sa istim izborimo. Nismo mozda uvek u prilici da imamo nekog pored sebe sa kim bi smo se ispricali pa zato neka ovo bude mesto za okupljanje i medjusobnu ispomoc.  U drustvu je uvek lepse i lakse, problemi su manji kada se izgovore i sagledaju iz neke druge perspektive, necije iskustvo moze pomoci u resavanju, ponekad je samo rec tople podrske dovoljna, savet ... Izvolite. :)

therapy-480x280-300x175.png

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

`El ovde moze i 18+, ili ide samo finoca?... #kopitaneskita

:smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, obi-wan рече

`El ovde moze i 18+, ili ide samo finoca?... #kopitaneskita

:smeh1:

Sve traume i frustracije. Te od +18 posebno ali sacekaj da pocne post da dobiju na tezini :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Нервира ме ова култура "punchline"-нинга. Мсм, Ок је: паметан си, видиш проблем, указујеш на њега мимом или 1лајнер-одговором, а шта радиш осим тога?! 

• Свиђа ми се 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Џуманџи рече

Нервира ме ова култура "punchline"-нинга. Мсм, Ок је: паметан си, видиш проблем, указујеш на њега мимом или 1лајнер-одговором, а шта радиш осим тога?! 

Brt treba mi 6 recnika stranih jezika da te razumem nekad, baci neku fusnotu, literaturu, legendu, eniting ....sta je punchline? Sta je 1lajner-odgovor...:sossos:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Џуманџи рече

Инсистирање на пристојности :1314_womens:

Samo brutal pa ko ziv ko mrtav! :smeh2:

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Лапис Лазули рече

Brt treba mi 6 recnika stranih jezika da te razumem nekad, baci neku fusnotu, literaturu, legendu, eniting ....sta je punchline? Sta je 1lajner-odgovor...:sossos:

- Punchline: the final phrase or sentence of a joke or story, providing the humour or some other crucial element. (то ти је оно када (најчешће твитераши) људи симплификују а притом можда мало и испадну* духовити).

- 1liner-одговор: одговор типа "нема он појма" на, рецимо, Раселово "Зашто нисам хришћанин"; или кад на било коју вест констатују "Вучић/Дачић/ко год је лопов". У, јеее, очи си ми изотвар'о. 

Измењено од Џуманџи
*

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Џуманџи рече

Инсистирање на пристојности

That's me :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

- Punchline: the final phrase or sentence of a joke or story, providing the humour or some other crucial element. (то ти је оно када (најчешће твитераши) људи симплификују а притом можда мало и испадну* духовити).

- 1liner-одговор: одговор типа "нема он појма" на, рецимо, Раселово "Зашто нисам хришћанин"; или кад на било коју вест констатују "Вучић/Дачић/ко год је лопов". У, јеее, очи си ми изотвар'о. 

Hvala han :) Ima se stogod i nauciti na ovoj kauc terapiji :D

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? 

Meni pomaze setnja (promena sredine) ili gledanje klipova sa zivotinjama. Imam stranicu na FB sa kojom se gotovo svakodnevno doziram dobrim vibracijama.

https://www.facebook.com/thepetcollective/?hc_ref=ARSbsJCPMsX-dzhRHZYldSfVqJ0G0xFPGecSnWKy-L4A8Lj_EqS9XvqNLIOei5CqVIU&fref=nf

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Таша рече

Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? 

Одлазак у природу ми увек, ама баш увек помогне. Некада је то спој природе и манастира :sunce: Некада пре посла  идемо на пешачење ( Бгд планинарење) према Авали(пошто увек радим од 12) издувам се шетајући, напуним батерије, понекад теретана (лагане вежбице) произвољне минутаже исто варијанта 

"  парк теретана " .А понекад...као сад :D бег са посла у форумски свет...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

.А понекад...као сад :D бег са посла у форумски свет...

Pa gde ovde na forumu da se smirujes? Meni se po nekad uzari nervni sistem i to bas ovde   :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Pa gde ovde na forumu da se smirujes? Meni se po nekad uzari nervni sistem i to bas ovde   :smeh1:

Зависи из ког угла наступаш и како схваташ  форумску арену. Мени се то раније дешавало, сада врло ретко. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...