Таша Написано Март 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Зависи из ког угла наступаш и како схваташ форумску арену. Мени се то раније дешавало, сада врло ретко. Ma zezam se, mada dogodi se ponekad. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Kad vidim u naslovu "kauc" i "terapija", samo jedno mi pada na pamet... damn, vise i ta tema o kalendarcetu... Лапис Лазули, Sanja Т., "Tamo daleko" and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Kad vidim u naslovu "kauc" i "terapija", samo jedno mi pada na pamet... damn, vise i ta tema o kalendarcetu... vidi i to moze da bude sjajna anti-stres terapija obi-wan and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 22 минута, Таша рече Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? Meni pomaze setnja (promena sredine) ili gledanje klipova sa zivotinjama. Imam stranicu na FB sa kojom se gotovo svakodnevno doziram dobrim vibracijama. Nema alata, volim da se osamim od ljudi dok me ne prođe napetost. Nikakva literatura, nikakvo gledanje filmova, nekad paše muzika, nekad tišina. Šetnja je uvek dobrodošla, a odlazak u prirodu otkad su počeli da kradu ljude mi nije baš atraktivan. Što se onlajn zabave tiče, Pouke i Razbibriga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 59 минута, Таша рече Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? Најбоље шетња, физичка активност, вежбање. Раније сам играо тенис доста, то ми баш поправљало расположење. Осим тога, онај "мајндфулнес" је добра ствар. Некад је добро само мало средити око себе, окружење пуно делује на расположење мада тога нисмо свесни. Сређена просторија поправља расположење и смирује. Исто тако, битно је обратити пажњу како која храна делује. Исхрана утиче на емоције пуно. П.С. Али убедљиво најбољи лек су тропска острва... obi-wan, "Tamo daleko" and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 E, daaa...menjanje rasporeda nameštaja je najbolja stvar. Ako ne mogu da menjam kuću, mogu da menjam raspored, odlična terapija. Nekad sam volela da krečim zidove pa su neki videli da mogu i više nisu hteli molera nego: Ajde ti to možeš sama "Tamo daleko" and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 1 hour ago, Таша рече Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? @Таша Hvala ti na ovoj upitanosti! Kazu da nikad nije kasno poceti sa ucenjem o samokontroli, isprobavati razlicite tehnike smiravanja u situacijama koje navodis, nadam se da je to tacno. Menjanje navika nije mali podvig, ali je kao I za sve drugo, potrebna otvorenost I nasa volja. U mladosti nisam puno pridavala vaznosti oslobadjanju od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze I sl. borila sam se vise stihijski I u zavisnosti od mogucnosti. Hvala Bogu pa me je dozvao pameti da se odazovem na poziv na metanoia , jer su se moja takva stanja naravno odrazavala na bliznje.... temperament I glasnost, da ne kazem vikanje su mi bili uza specijalnost....; to sopstveno oslobadjanje je radilo na ustrb okoline, jer bih se obicno istutnjala u 3 sekunde (gnev), na prvog ko naidje, da bih posle uz grizu savesti trazila oprostaj I nastavljala dalje misleci da je prosla oluja. (moglo bi se jos stosta reci ovde, ali dosta je I ovo, onako ispovedno, ) Sada, tj nekih 15 godina, obicno uzimam brojanicu u ruke I prizivam Gospoda na pomoc! Nekada uz setnju, nekada u zatvorenoj sobi, u kolima, gde god se zadesim. Ja bih ovu tvoju temu uvela kao obavezni predmet u skoli! Kada bi roditelji uvek bili svesni koliko je vazno nauciti dete od najranijeg uzrasta, upravo kako da dodje to tih alatki koji mu zivot mogu usmeriti, poboljsati izbalansirati u svetu koji ih okruzuje, ozbiljnije bismo prilazili takvim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Управо сада, Таша рече Sta koristite kao alat za oslobadjanje od loseg raspolozenja, napetosti, nervoze? Sreća moja, pa posao koji radim me relaksira. Krenem sa pripremom, mozak na ler, i crtam, a u glavi ravna linija i mir. Ista situacija je i kada uzmem mašinicu. Objasnim, što smo pričali, pričali smo, više toga nema dok radim. Opet ravna linija, i pedala... tako opuštajući momenat, da ne osjetim ni bol u kičmi od nezgodnog višesatnog položaja. Grabe sa pitanjima u pauzi, i ja sam spremna na to... dok sa radošću hvatam mašinicu, i izgovaram ono što mi dođe kao brava vrata sreće, uz najljepši osmijeh - Sada nastavljam, i nema više priče. Uz to me opušta muzika koju slušam ili vožnja bicikla. Kada je lijepo vrijeme, i u ponoć znam da sjednem na biciklo, i odem van grada. Signalizacija mi je ludilo smiješna, i noću izgledam kao svemirski brod... sreća sreća radost. "Tamo daleko", Лапис Лазули and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 1 сат, Grizzly Adams рече Али убедљиво најбољи лек су тропска острва... Nesto sumljam u ovo, al` ajd` kad kazes... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 24 минута, obi-wan рече Nesto sumljam u ovo, al` ajd` kad kazes... veruj mu na rec - odlicna terapija, jos kad se udruzi sa tvojom kauc/kalendarcic terapijom - osmeh na licu se ne skida ;-) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 10 минута, "Tamo daleko" рече veruj mu na rec Ma to je bilo na moj racun - kao ne znam ja to... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече damn, vise i ta tema o kalendarcetu... jao bas vala, htedoh javno da trazim da joj menjaju naziv, kako otvorim forum prva je (ili tu negde) pri vrhu tako da xx puta dnevno htela ne htela moram procitati keksualni odnosi pa keksualni odnosi , uf reko aman vise ima li sta drugo na ovom svetu ... "Tamo daleko", obi-wan and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 3 минута, Лапис Лазули рече ima li sta drugo na ovom svetu ... Ponesto, ponesto... Лапис Лазули and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 17 минута, Лапис Лазули рече jao bas vala, htedoh javno da trazim da joj menjaju naziv, kako otvorim forum prva je (ili tu negde) pri vrhu tako da xx puta dnevno htela ne htela moram procitati keksualni odnosi pa keksualni odnosi , uf reko aman vise ima li sta drugo na ovom svetu ... Занимљиво је то што се ова тема прелива у све остале теме. Мислим да метастазира Лапис Лазули, Phoebe and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 2 минута, Сања Т. рече Занимљиво је то што се ова тема прелива у све остале теме. Мислим да метастазира A jesi primetila da takve teme dominiraju u vreme postova Sanja Т. and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука