Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Цитат

Pogledajte " Limits Of Control" . Vrlo originalno ostvarenje, J. Jarmusha iz 2009.Rec je o krimi - prici ispricanoj na potpuno drugaciji  nacin od uobicajenih.  Ocekujem puno razlicitih komentara , jer utisci koje kod gledaoca ovaj film izaziva cesto su veoma  razliciti. Fotografija u filmu  je izuzetna .

дефинитивно је код мене у топ 5 ове године.

изузетан филм, мада су неки људи око мене коментарисали да им је филм досадан до бола, а испоставило се да уопште не разумеју о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Руски филм из 2008. године.

Прича филма "Капела анђео" се дешава у сложеним и контроверзним тренуцима руске историје - у 1924 и 1939. Син свештеника Максима, упркос свим правилима, постаје комесар у Совјетској Русији.

Постављена слика

https://www.pouke.org/video.php?cid=66&id=360&do=view

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хајде ако имаш линкове за овај филм, пусти ми на пп, ја нисам могла да их нађем.   hvala

Ево постављам овде ако још некога интересује. Пошто је само линк до странице са линковима, а не директни линкови, то ваљда смем:

http://www.foriegnmoviesddl.com/2007/10/baran-2001-majid-majidi.html

Линкови су исправни, проверио сам.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат

"Капела анђео"

Моја снаја, Рускиња, наслов је превела као "Последња одступница анђела"

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Мада мислим да ће многи ово да пропусте,али за филмофиле,прави изазов...

Шокантни снаф муви, светски урађен...

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...