Гост Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 kjubrik... ne kapiram uopste sta on u filmu hoce da kaze. Ovaj sto si naveo nisam gledala, ali jesam paklenu pomoranzdu i sirom zatvorenih ociju i to zato sto sam na 1000 strana slusala kako su to jaki filmovi,bla, bla... Oba filma sam provela u iscekivanju da se nesto desi i ostala posle njih hladna. I hvala za torent 0202_238, evo skinuo je citavih 2%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 на паклену поморанџу си остала индиферентна? фобос и деимос ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Da , sasvim. Mozda zato sto sam previse ili nesto drugo ocekivala, a mozda moj um ne moze da dosegne do tolikih visina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Филм који су ми много причали како има много тешку сцену силовања. Филм Гаспар Ноа, "Отпозади". Нажалост, наши дистрибутери су тако превели оригинални назив "Irréversible" а по том оригиналном називу, ближи превоб би био- Унатраг (јер цео филм иде уназад, много занимљив редитељски подухват; ми заправо идемо од краја филма ка почетку). Главни глумац, Винсент Касел се много наљутио кад је чуо како су српски дистрибутери превели филм, асоцирајући на сцену силовања његове жене, Монике Белучи. Irreversible Movie (2002) Филм номинован 2002. за Златну палму у Кану, али је ипак Палму однео Пијаниста од Поланског. Мени лично, сцена силовања уопште није била толико страшна како су ми пријатељи наговештавали. Ништа посебно. Много страшнија ми је сцена на крају филма, премлаћивања једног јунака филма. Али, да не откривам детаље. Уживајте у овом уметничком подухвату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Monika je genijalno odradila posao... ali mi je tesko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 mene je ovaj film obradovao 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy covjek i njegovo kratko sjecanje od deset minuta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Christian Bale na skroz drugaciji nacin 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 a onda ga vidim ovdje... sjajan film..bas me ispreskakao.. 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 И Мементо и Машинист и Кристијан Бејл су ми одлични 8084.gif klapklap Амерички психо се припремам да гледам ових дана...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 i ovo je dobar film... ali...baaaaaaaaaaas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ? ??????? ? ???????? ? ????????? ???? ?? ?? ??????? klapklap 319.gif ???????? ????? ?? ????????? ?? ?????? ???? ????...... 319.gif ma Psiho sam pogledala par puta i uvijek mi se jedu jagode iako ih nigdje nema 8084.gif al zato on kao glubac..buraz!!!! Gori! Memento da,da... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 mozda ste sigurno gledali ovaj film... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lechkovska Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 " CAR " od P.Lungin, so P.Mamonov, za Ivan Grozni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Layer Cake (2004) http://www.imdb.com/title/tt0375912/ Сирови/сурови британски филмови о мафији умеју доста да кажу о животу, додуше на један бруталан начин. Layer Cake (2004) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука