Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

kjubrik...

ne kapiram uopste sta on u filmu hoce da kaze. Ovaj sto si naveo nisam gledala, ali jesam paklenu pomoranzdu i sirom zatvorenih ociju i to zato sto sam na 1000 strana slusala kako su to jaki filmovi,bla, bla...

Oba filma sam provela u iscekivanju da se nesto desi i ostala posle njih hladna.

I hvala za torent  0202_238, evo skinuo je citavih 2%.

Подели на овим сајтовима

Филм који су ми много причали како има много тешку сцену силовања. Филм Гаспар Ноа, "Отпозади". Нажалост, наши дистрибутери су тако превели оригинални назив "Irréversible" а по том оригиналном називу, ближи превоб би био- Унатраг (јер цео филм иде уназад, много занимљив редитељски подухват; ми заправо идемо од краја филма ка почетку). Главни глумац, Винсент Касел се много наљутио кад је чуо како су српски дистрибутери превели филм, асоцирајући на сцену силовања његове жене, Монике Белучи.

Постављена слика

Irreversible Movie (2002)

Филм номинован 2002. за Златну палму у Кану, али је ипак Палму однео Пијаниста од Поланског.

Мени лично, сцена силовања уопште није била толико страшна како су ми пријатељи наговештавали. Ништа посебно. Много страшнија ми је сцена на крају филма, премлаћивања једног јунака филма. Али, да не откривам детаље. Уживајте у овом уметничком подухвату.

Подели на овим сајтовима

? ??????? ? ???????? ? ????????? ???? ?? ?? ???????    klapklap :D 319.gif

???????? ????? ?? ????????? ?? ?????? ???? ????......

319.gif

ma Psiho sam pogledala par puta i uvijek mi se jedu jagode iako ih nigdje nema  8084.gif

al zato on kao glubac..buraz!!!! Gori!

Memento da,da...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Layer Cake (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0375912/

Сирови/сурови британски филмови о мафији умеју доста да кажу о животу, додуше на један бруталан начин.

Постављена слика

Layer Cake (2004)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...