Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Јесте и он. Острво сам гледао пре годину дана отприлике, и доста је трајао утисак.. :) Него сам ја често расејан, па све некако нестане из вугле.. :)

Едит: Спојиће тему са постојећом темом. :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ево сад ће се спојити, ниш не дирајте :)

Подели на овим сајтовима

Ako ste voleli District 9 (http://www.imdb.com/title/tt1136608/) volecete i Elysium (http://www.imdb.com/title/tt1535108/). Ako ste ja, vise cete voleti District 9, ali ce vam se svideti i Elysium.

MV5BNDc2NjU0MTcwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg4

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ako ste voleli District 9 (http://www.imdb.com/title/tt1136608/) volecete i Elysium (http://www.imdb.com/title/tt1535108/). Ako ste ja, vise cete voleti District 9, ali ce vam se svideti i Elysium.

MV5BNDc2NjU0MTcwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg4

Distrik 9 odličan gledao nekoliko puta...Ne znam da li će ikada da snime nastavak bilo bi dobro :)

Подели на овим сајтовима

U nedostatku i neodlučnosti koji film gledati, otvaram temu gde će svako koga je neki film oduševio ili mu se svideo da okači trailer ili sliku pa čak i kratko objašnjenje zašto baš taj film.

p.s Ljudi pomagajte da nešto gledam. Pomoćć :D :D :D

Погледај овај филм. Одличан је...

Подели на овим сајтовима

Кад се даје елисијум у "биоскопима" и имаш ли "улазницу" ?

image1591s.jpg

Zapravo, imam! Ali su mi je pocepali!

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

image1591s.jpg

Zapravo, imam! Ali su mi je pocepali!

Bagra!

Film je 'nako. Kako tece sve se vise raspada.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ширли Темпл је добила Оскара са 7-8 година, и била је проглашена тадашњим чудом од детета. Играла је у чистим и испегланим хаљиницама, окружена сјајeм и богатством које је тако пролазно. То је било њено време. Осамдесет година касније, америчка Академија за филм ће вечерас између осталих доделити и Оскара за најбољу главну женску улогу, а једна од номинованих је и по годинама исписница Ширли Темпл, мала Кувенжана Волис, која за разлику од Ширли, своју улогу игра у једном једином костиму и надреалним белим гуменим чизмама, ала "Тигар" Пирот, у блату и муљу неког америчког југа.

Филм "Звери јужних дивљина" је по много чему особен. Готово комплетну екипу филма чине натуршчици, а ово је и филмски деби самог режисера Бена Зејтлина, а и сама прича одудара од неких "осакровских" клишеа...

Углавном, у некој забити америчког југа, и физички путем једног насипа одвојена од цивилизације какву познајемо, у једној комуни живи галерија живописних ликова, од којих се као наратори и главни ликови филма издвајају девојчица Хашпапи и њен тешко болестан отац. Обзиром да болује од неизлечиве болести иако на моменте прек, он припрема малу Хашпапи за тренутак када ће она морати да се стара сама о себи. На моменте мрачан и са неким постапокалиптичним призвуком, а на моменте препун слика које славе живот, филм је и својеврсна критика једне цивилизације која иде ка свом крају...

Топла препорука - "Звери јужних дивљина"

beasts-of-the-southern-wild-2012-f.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ZF7i2n5NXLo

IMDb

Ако нисте до сада погледали, препоручујем овај филм, који "иде" вечерас на РТС 1 у 22:05 (ако онај "Веберов" не "пробије" термин)... 

Подели на овим сајтовима

Људи нећете веровати ђаво ме преварио, погледо сам филм "Јудин пољубац".

Прво сам се снебивао после првих сцена љубакања и осталих бљуца, али после сам се натерао да погледам до краја.

Значи не да не бих био холивудски глумац него нема силе после овог филма неко да ме убеди.

Филм је иначе у жанру СФ, мада је више у питању драма.

Има међутим једна занимљива црта филма која се мени вако дојмила а то је одређено самољубље свих тих геј актера, много јаче него код обична чоека.

002_JudasKiss1_l.jpg

Убеђен сам да је сценариста и сам геј.

Иначе као драма а и као СФ  на скали од 1-10   филм је 3. Што ће рећи ништа нарочито. У неком мотивационом смислу можда мало бољи мада ни ту није нешто. Нека депресивна црта невезано за те геј сцене прати цео филм.

Не препоручујем га за гледање, губљење је времена.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...