Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

The Best Offer (2013)

оцена 5

Филм говори о...

не вреди препричавати треба погледати, није СФ реалистичан је филм.

Најбоља прича о пропалој, неоствареној боље рећи умишљеној љубави и људској гордости.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Gornja dva su po pričama Filipa K. Dika (po čijoj je priči snimljen i Blade Runner).

Uspeo sam didentifikujem jednog impostora, btw...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Za nas koji smo se kao klinci lozili na robotek i raznorazne mange

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

gledala sam sve predložee SF i oduševljena  :aplauz:(osim onog horora. . .ne mogu horor u poslednje vreme) ali ostali su milina za oslobadjanje od stresa

sad je na redu Oblivion,jedva čekam.

gledala i Best Ofer ,,ekstra je film, rekla bih pakosno da je i poučan :)

i Leap Year,prelepa Irska,gledala bih bilo šta što je tamo snimano.;)

moj predlog je

drama Brideshead Revisited,mislim da je odličan film.

Stand up guys  lud film sa Paćinom i Vokenom.

I Hemingway and Gelhorn 

Ako se neko seti još nekog dobrog SF neka javi.

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...