Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

movieposterk.jpg

Филм ми не избија из главе већ неколико дана. :(

Не сјећам се да сам нешто овако снажно погледао у задњих неколико година.

Можда и не због саме глуме и других детаља (иако је одабир младих глумаца изузетно добар) ,него због приче/радње.Углавном рађена по роману британског-писца јапанског поријекла Kazuo Ishigurо-е под називом "Never Let me go" и који је један анти-утопијски сци-фи.Да не бих препричавао,можете наћи фабулу на википедији,мада и то није препоручљиво док се не погледа.Колико сам послије гледања могао да видим,концепт књиге је максимално испоштован,па ето,ако неко воли нека набави и књигу.

Музику за филм је радила чувени британкси композитор Rachel Mary Berkeley Portman.Ево нешто из филма :

Подели на овим сајтовима

Iron_lady_film_poster.jpg

Јуче сам гледао ово, Мерил Стрип превазишла себе... Филм је, ко није одмах препознао, о британској премијерки Маргарет Тачер, из веома занимљиве перспективе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Спремам се да гледам Челичну леди на ФЕСТ-у :)

• Волим 1

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Филм ми не избија из главе већ неколико дана. :(

Не сјећам се да сам нешто овако снажно погледао у задњих неколико година.

Можда и не због саме глуме и других детаља (иако је одабир младих глумаца изузетно добар) ,него због приче/радње.Углавном рађена по роману британског-писца јапанског поријекла Kazuo Ishigurо-е под називом "Never Let me go" и који је један анти-утопијски сци-фи.Да не бих препричавао,можете наћи фабулу на википедији,мада и то није препоручљиво док се не погледа.Колико сам послије гледања могао да видим,концепт књиге је максимално испоштован,па ето,ако неко воли нека набави и књигу.

Музику за филм је радила чувени британкси композитор Rachel Mary Berkeley Portman.Ево нешто из филма :

Odlican film.

A Carey Mulligan... jos je nisam video u losem filmu

carey-mulligan-87928.jpg

:wub:

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Аух, што је то опасан и упечатљив филм...

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

112382.gif

Drama za zensku dusu...

Bas,bas prija....

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...