Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Preporucite neku komediju bolje da bude domaca ali moze da bude i strana.

Zikina Dinastija i ostali smaracki filmovi se ne racunaju  stadaradim

hvala

Од стране

љубавна комедија: "Кад је Хари срео Сали" па ондак "Француски пољубац"

дечија комедија: "Јети и Хендерсонови"

СФ комедија "Свемирске лоптице" - пародија на Стар Њарс

АКциона комедија: "Потера" и колмпет филмови глумца Џекија Чена 4chsmu1

авантуристичка комендија: "Пут око света за 80 дана"

Хорор комедија: "Бал вампира" или под други назив "Неустрашиви убица вампира"

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Preporucite neku komediju bolje da bude domaca ali moze da bude i strana.

Zikina Dinastija i ostali smaracki filmovi se ne racunaju  greengrin

hvala

Од стране

љубавна комедија: "Кад је Хари срео Сали" па ондак "Француски пољубац"

дечија комедија: "Јети и Хендерсонови"

СФ комедија "Свемирске лоптице" - пародија на Стар Њарс

АКциона комедија: "Потера" и колмпет филмови глумца Џекија Чена 4chsmu1

авантуристичка комендија: "Пут око света за 80 дана"

Хорор комедија: "Бал вампира" или под други назив "Неустрашиви убица вампира"

Hvala  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

http://en.wikipedia.org/wiki/Salt_of_the_Earth

http://www.imdb.com/title/tt0047443/

ovako počinje ....

"How shall I begin my story that has no beginning? My name is Esperanza, Esperanza Quintero. I am a miner's wife. This is our home. The house is not ours. But the flowers... the flowers are ours. This is my village. When I was a child, it was called San Marcos. The Anglos changed the name to Zinc Town. Zinc Town, New Mexico, U.S.A. Our roots go deep in this place, deeper than the pines, deeper than the mine shaft..."

p.s. znam da će se medi dopasti početak  0102_laugh :cheesy2: :)

пс. одлично!  :)

где да нађем да погледам?  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Руски филм из 2008. године.

Прича филма "Капела анђео" се дешава у сложеним и контроверзним тренуцима руске историје - у 1924 и 1939. Син свештеника Максима, упркос свим правилима, постаје комесар у Совјетској Русији.

Постављена слика

https://www.pouke.org/video.php?cid=66&id=360&do=view

Браћо по Христу имали где превод за овај филм ! Нисам баш у добрим односима са Руским језиком а и титл са Енглеским ми није баш нешто посебно на срцу-незнам Енглески тако добро .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Прича филма "Капела анђео" се дешава у сложеним и контроверзним тренуцима руске историје - у 1924 и 1939. Син свештеника Максима, упркос свим правилима, постаје комесар у Совјетској Русији.

Постављена слика

Браћо по Христу имали где превод за овај филм ! Нисам баш у добрим односима са Руским језиком а и титл са Енглеским ми није баш нешто посебно на срцу-незнам Енглески тако добро .

Не знам да постоји титл на српском....штета би било да га пропустиш. По мени је је овај филм 3х бољи од Острва....Пробај да гледаш и без титла....ако можеш.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Не знам да постоји титл на српском....штета би било да га пропустиш. По мени је је овај филм 3х бољи од Острва....Пробај да гледаш и без титла....ако можеш.

Ма одгледао сам ја филм и комбиновао сам и Руски и мало титл Енглески .Само бих волео и са Србским преводом .Разумео сам у потпуности филм .Филм је за чисту десетку .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

misliš srpskim prevodom

Zbog pravila „Piši kao što govoriš“, običaj je da se u srpskom pravopisu beleže gotovo sve glasovne promene koje se u izgovoru javljaju. U pridevu „srpski“ prilikom izgovora dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti - osnova 'srb' + nastavak 'ski' koji počinje bezvučnim 's'. Stoga 'b' prelazi u svoj bezvučni parnjak 'p'.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

misliš srpskim prevodom

Zbog pravila „Piši kao što govoriš“, običaj je da se u srpskom pravopisu beleže gotovo sve glasovne promene koje se u izgovoru javljaju. U pridevu „srpski“ prilikom izgovora dolazi do jednačenja suglasnika po zvučnosti - osnova 'srb' + nastavak 'ski' koji počinje bezvučnim 's'. Stoga 'b' prelazi u svoj bezvučni parnjak 'p'.

Брате Mozarte знам ја све то добро али ми ипак нисмо никакви"СРПОВИ" већ једноставно СРБИ па то мени више одговара да напишем "СРБСКИ ЈЕЗИК" него "СРПСКИ ЈЕЗИК" 0110_hahaha 0110_hahaha

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Симпатична комедија, има добрих извала.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...