Bernard Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=OGNIClypiPM 1994 Luciano Pavarotti & Adams, Bocelli, Giorgia, Gustafson, Vollenw - All for love obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs The Police - Every Breath You Take gavrosaurus and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 10 часа, Bernard рече https://www.youtube.com/watch?v=y-Qf2c1xr2I Jason Donovan - Sealed With A Kiss - Official Video Ovo mi je jedna od omiljenijih... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Ovo bi inace bila muzika iz 70-tih, ali posto sam ja precednik ove teme, ubacicu je preko veze... ja sam je ionako slusao sredinom 80-tih... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Jedna sa samog kraja 90-tih... hvala nasoj Snezi (@Снежана) na podsecanju... ... Снежана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Legendarno... ... Phoebe and Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Nesto me krenule balade... nisam namerno, casna pionirska... ... Nektarija* and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 A ovde, sad... bez sumnje - jedna od najlepsih pesama svih vremena, bar sto se mene tice... em prepunjena uspomenama... sigh... ... Снежана, Nektarija* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 On 27. 1. 2018 at 19:52, obi-wan рече Ovo mi je jedna od omiljenijih... Meni takođe, jedini minis je da je previše "mekana".........Podseća me na Madonu di Campigllio, svaki dan su je puštali u diskoteci najmanje tri puta. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 25 минута, Bernard рече Meni takođe, jedini minis je da je previše "mekana"......... Edit: ...Uneo sam izmene, uopste nisam video sta si citirao, tj. mislio sam da je druga pesma... ne vazi se poruka... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Tekst ove sjajne muzike... ... Lauren Christy's "The Color Of The Night" You and I moving in the dark Bodies close but souls apart Shadowed smiles and secrets unrevealed I need to know the way you feel[Chorus:] I'll give you everything I am And everything I want to be I'll put it in your hands If you could open up to me oh Can't we ever get beyond this wall 'Cause all I want is just once To see you in the light But you hide behind The color of the night I can't go on running from the past Lave has torn away this mask And now like clouds like rain I'm drowning and I blame it all on you I'm lost - God save me...[Chorus:] 'Cause all I want is just once To see you in the light But you hide behind The color of the night[Chorus:] 'Cause all I want is just once Forever and again I'm waiting for you, I'm standing in the light But you hide behind The color of the night Please come out from The color of the night ... https://www.azlyrics.com/lyrics/laurenchristy/thecolorofthenight.html Драшко and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Dozvoli mi da se malo ne slozim s tobom ovde... muzika jeste mekana, ali tekst je hard-core od prvog do zadnjeg slova... Samo na muziku sam i mislio, hvala što si me popravio! Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Управо сада, Bernard рече Samo na muziku sam i mislio, hvala što si me popravio! Ma, nisam te uopste ni ukapirao na koju pesmu si mislio, tek sad sam ispravio gornju poruku... za ovu od Donovana jesi u pravu, cak i za tekst... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Tekst je prelep! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука