Jump to content

Саопштење за јавност Светог Архијерејског Сабора

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 44
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Evo je ta vest, dostupna svima, pod naslovom:

"Саопштење за јавност Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве"

http://www.svetosavlje.org/vesti.php?action=fullnews&showcomments=1&id=978

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Вести које објављујемо у овој рубрици не представљају став Уредништва. Сматрамо да је корисно постављати најпре вести које утврђују људе у вери, али потом и такве, које указују на оно што евентуално може да представља претњу нашој православној вери и Цркви. Мишљења смо да вам неће бити тешко да препознате које вести припадају првој, назидатељној групи, а које оној другој. У томе вам, у сваком случају, може бити од помоћи и духовна литература која се налази у нашој Библиотеци.

Уредништво - svetosavlje.org

Ово је важно. То  није став Уредништва сајта Светосавље.орг.

Подели на овим сајтовима

Oče, to sam vidio na Svetosavlju u rublici vijesti pod temom saopštenje sabora. Čim koristi izraz " sobor nečestivih" taj odlično zna težinu tih riječi i još kaže "voznenavidjeh cerkov lukavnujuščih" .Da nam svima  gospod podari straha božijega.

а па јесте, оће то од ових ''другова чланова'' што нису у Цркви.

има занимљивих коментара за посматрање, не знам како неки од њих замишљају да учествују у Литургији кад имају овакве коментаре, шта они уопште замишљају да се дешава у њиховим срцима, какво подобије и каквог духа ...

њима џаба и цртати, а камоли коментарисати, а џаба и мољење и претње удаљавањем од Цркве или светог причешћа кад су се већ сами удаљили од ње.

статус им је ни-тамо-ни-'вамо, и мишљења сам да ту само Бог може да допре до њих.

Подели на овим сајтовима

Чејовићу, слабо се Ти паметиш. Зато Те нико озбиљно не схвата. То је проблем.

Bogomi ces me ti prosvijetliti sa naukom o smrtnosti duse i sa banovanjem.

Ne treba ni ti ni tebi slicni, koji ste kvazi svetenici i koji ste pljunuli na Hrista i na pravoslavlje a uzeli masonsku teologiju jeretika Zizjulasa, da me shvatate ozbiljno.

Meni nije cilj da me bilo ko shvati ozbiljno, nego mi je cilj da spasem dusu  i da b udem u Crkvi a ne u sinagogi jeretickoj.

A ti, sto bi htio da druge ucis, a slijep si i ne znas za ono da slijep slijepoga ako vodi, da obadva u jamu upadnu, uzmi pa uci kopga mozes, mene neces moci da budes ucitelj.

Ovo nije nista protiv tebe licno, ti si mi drag, smatram da si zalutao mnogo i zao mi te.

Ako ima nesto sto me je duboko potreslo, to su oni tvoji odgovori o smrtnosti duse, gdje na nekoliko stranica nisi smio da kazes da dusa posle smrti zivi.

E prijatelju, ja sam citav zivot trazio smisao zivota i posle dugo lutanja sam pronasao smisao zivota u pravoslavnoj vjeri, te nemam nemjeru da sa pravoslavljem licitiram.

Tebi sve najljepse u zivotu i mnogo ti hvala, jer sí mi mnopgo pomogao da otvorim oci.

Naime, preko tebe, preko Habibija, ne ogleda se vjera tvoja, nego vjera tvojih ucitelja, koji danas drmaju Saborom i koji se bore protiv pravoslavlja, sve pod dirigentnom palicom svjetske masonerije.

Vukoman Čejović je ustvari Armin Čengić .

Muslimanski fundamentalista, koji je došao u krizu identiteta.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:80vrnxrec-0J:kurbla.blogger.ba/+armin+%C4%8Dengi%C4%87+jevreji&cd=1&hl=sr&ct=clnk

Na ovom sajtu možete proveriti o poreklu prezimena, ali dovoljno je ukucati  u bilo koji pretraživač sledeće reči i doćićete do istih rezultata:"Čejo, po predanju predak Čengića u Gacku Čejović"

http://plavaplaneta.forumotion.com/istorija-f7/rodoslovi-poreklo-porodica-t58-150.htm

-Čejo, po predanju predak Čengića u Gacku

-Čejović, Kuči iz grupe Drekalovića, od njih su u Ćurjanu (Ćurilo), Krajina, uz Skadarsko jezero; Bar; Berane; Kotor; Krimavica (Grbalj); Bjelopavlići ogranak Šaranovića = Petrušinovića; Čevo (Cetinje)

-Čejovići iz Kuča

Evo dakle ovo je rodoslov Čejovića i Čengića .

Dakle "ČEJO " je neko ko zna ovaj rodoslov i ko je antisemita bilo Armin Čengić ili Vukoman Čejović , sve jedno ...

Подели на овим сајтовима

тог армина има по целом нету и све исто пише  0110_hahaha

исламбосна, сарајевски, бањалучки форуми, српски, националистички, православни

нашо сам га чак и на видовдану 0110_hahaha

је ли саво, јел тај неки ченгићев рођак, оног што је био са алијом?

Подели на овим сајтовима

тог армина има по целом нету и све исто пише  0110_hahaha

Армин Ченгић јесте потомак оног чувеног Ченгића Самил-Аге.

Да, био је на видовдану учесник форума, али је банован трајно због антисемитизма .

Занимљива је ово прича госн вампира , пошто се заиста могу извући неке паралеле између Ченгића и Чејовића.

Али могуће је да је то само сличан сој људи.

Подели на овим сајтовима

тог армина има по целом нету и све исто пише  0110_hahaha

Армин Ченгић јесте потомак оног чувеног Ченгића Самил-Аге.

Да, био је на видовдану учесник форума, али је банован трајно због антисемитизма .

Занимљива је ово прича госн вампира , пошто се заиста могу извући неке паралеле између Ченгића и Чејовића.

Али могуће је да је то само сличан сој људи.

Kakav soj ?!!

I jedan i drugi imaju sledeće sličnosti/istovetnosti:

1. u dijaspori su , tačnije negde u zapadnoj Evropi, jedan je navodno u Belgiji a drugi u Nemačkoj.

2. Oba su antisemiti.

3. Oba pričaju o nekoj masonskoj zaveri protiv srba/muslimana ili balkanaca

4. Oba kritikuju vrh "svoje" verske zajednice , Čejo SPC, Čengić islamske zajednice Bosne i upšte muslimanske verke vođe bošnjaka.

5. oba su psihički nestabilna da ne kažem poremećena i oba govore da imaju dijagnozu.

...

Oba su veoma inteligentna , obrazovana, elokventna , sklona apokaliptičnom apsurdu.

itd.

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=38&t=5055&st=0&sk=t&sd=a

Подели на овим сајтовима

2. обојица су у Немачкој. :)

Da li si siguran ?
аха, армин чука са .de (deutschland) домена - немачка, на оном свом блогу.

дакле, не пише из ''лијеж, белгија'' ...

можда је за то место емотивно везан, има нас разних ...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...