Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ne bojim se za tebe Che...fotka ti je kao da posmatrash striptiz blessyou A jel to Nico jaci od Zakona ? Striptiz nekog exxxtra gaya? zru Sklanjaj tu pucu, kukavice. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ćao Peđa. Želim ti extra provod. Izjedi koji ćevap i a nas neroštiljdzije blessyou .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Iskreno, lepshe mi je sa vama, ali za nekoga tek treba da cekam novembar... blessyou http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE Docekaces , nemoj da cmizdris. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Овакво изражавање је показатељ језичког сиромаштва, верујем и духовног. Осим "врх" и "екстра" ( или још опорије "extra" ) изразито је иритантно и "шоу" - иначе омиљено међу фризеркама, медицинским сестрама и фудбалерима. Наравно, изузетака има. Ретки су, али их има. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Да, "шоу" је екстра израз. :lol: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука