shalom777 Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ок, него, није ми јасно- зашто ''екстра'' није лијепа(?) ријеч, да изјавимо одушевљење?! Наравно, и ''супер'' и ''одлично'' су ријечи које требамо користити, али не видим да има лошег у томе да неко каже и ''екстра''.... или бар ја не видим проблем у томе. bliss jeeee Поззз Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ок, него, није ми јасно- зашто ''екстра'' није лијепа(?) ријеч, да изјавимо одушевљење?! Наравно, и ''супер'' и ''одлично'' су ријечи које требамо користити, али не видим да има лошег у томе да неко каже и ''екстра''.... или бар ја не видим проблем у томе. 0442_feel Поззз Nije, shalom, problem u jednoj reci, vec u siromasnom fondu reci tih ljudi i izumiranju jezika na taj nacin. Mozda ti pripadas tim "extra" generacijama, pa ti to ne bode oci ko meni. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Volim sve što vole mladi, slušam best of od metalike i skupljam salvete 319.gif .... A niste se setili one reklame na tv-u - loto je u pitanju - Extra znači premija! bliss jeeee 0442_feel .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Volim sve što vole mladi, slušam best of od metalike i skupljam salvete 319.gif .... A niste se setili one reklame na tv-u - loto je u pitanju - Extra znači premija! bliss jeeee 0442_feel .... Zaboravio si: i navijam za Zvezdu. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 "Екстра" је за мене знак да особа не размишља док прича... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 "Екстра" је за мене знак да особа не размишља док прича...Prvo - pa mushko!!! Bravo Ritam! blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Aloha Ritam 4chsmu1 ... Extra ti je prvi post blessyou .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Aloha Ritam zru ... Extra ti je prvi post 4chsmu1 .... blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ex-tra znaci i zadnji trap... 4chsmu1 Ja sam se počeo plašiti Peđe blessyou zru .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Zamisli bruke da Čea neko zaskoči, sačuvaj me Bože 4chsmu1 .... Ode legenda u propast blessyou .... A kakva su ova moderna vremena, da Če danas živi, možda bi bilo ekstra da je gay zru .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ex-tra znaci i zadnji trap... zru Ja sam se počeo plašiti Peđe 4chsmu1 ekstra .... Zajedno smo jaci. blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 blessyou 4chsmu1 Udri jace, manijace. zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Lako je tebi Nico, ti si žensko blessyou 4chsmu1 ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Lako je tebi Nico, ti si žensko blessyou 4chsmu1 ..... Ma, ko voli pozadince? zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Striptiz, hmmmmm 4chsmu1 blessyou .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука