Jump to content

Праљак попио отров

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 37 минута, Iulianus рече

Može li mi neko iz Republike Srpske reći šta je ovo, u čega se to Dodo razočar`o? Ako su pare u pitanju, skupićemo, nije problem... (Msm, ako nije kasno...)

ady

Жао му што није освојио Соколац на прошлим изборима. Не мере брез наших бренти довољно пара згрнут :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 519
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Isusovo magare рече

Pa ko reče da ga branim??Ja samo skrećem pažnju na sprdnju sa samoubojstvom jer to nije kršćanski.

Ni samoubojstvo nije kršćansko al se drži misa za ustaškog ,,mučenika,, ....kak je to divno ....mora da se blaženi Alojzije sad moli za Praljaka satani lično...:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Iulianus рече

Prosto mi kane suza iz oka kada ovako što pročitam. Odjednom mi bude žao svih nacističkih generala iz WWII. Takođe mi je drago što se gosn rajhsmaršal Gering ubio "одбијајући да учествује у нечему што сматра фарсом против националних интереса његовог народа и његове државе". 

O NDH generalima kojima nije niti suđeno i njihovom bolu (posebice "bolu" u lijevom ajeru) što su morali napustiti domovinu suvišno je i govoriti. 

RIH

Није у томе поента. Поента је у томе да они који су се борили на противничкој страни показују више срца и већу спремност за највећу жртву, него ми који на њих гледамо са неке позиције лажне супериорности.

Хашки суд није суд него политичка институција основана са намером да се осуди српско руководство и изврши аболиција преполовљавања српске државе и физичко истребљење српског народа из западне половине Југославије. И ми таквој институцији добровољно изручујемо наше вође из 90-их, а те исте вође тамо кротко пристају на правила игре. Док су нас згазили по лицу, Хрвате су очепили по ножном прсту и они се и ту не дају. Гоне их једино на подручју БиХ, па и ту читава држава стоји иза својих људи. Ово извргавање руглу Праљаковог самоубиства на теми нам само иде на срамоту, јер док ми пљујемо своје хероје, Хрвати своје јавно бране. Код нас би људи који су протестовали кад су хапсили Младића или Караџића стали у три аутобуса, али зато кад играју Звезда и Партизан, 40 хиљада људи буде на улицама.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Golub рече

Изгледа да не познајеш да су многи Срби тек у Хашком казамату постали хришћани.  

Ма Орден Светог Саве Хагу да се додели, за те Србе који су прихватили Исуса тамо.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Данче* рече

Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде.

Рек`о једном давно Јован Дучић :)

Ово као оно када Муслимани цитирају Ћосића да је нама Србима лагање смисао постојања. Дучић је то рекао за политичко покварењаштво хрватских чланова југословенске владе праћено издајом у Априлском рату и стварањем одвратне НДХ. Да је жив, скинуо би капу како је овај Праљак пљунуо змију у лице.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Ћириличар рече

Ajde da ga merimo! :smeh1:

Znaš šta najviše obožavam kod Hrvata? Znate braćo mila da trolate, svaka vam čast. Al' ozbiljno.

Nego, ako se može dobiti izravan odgovor - šta misliš generalno o dosadašnjim presudama u Hagu? 

Mislim da su vas malo više odalamili,svakom prema zasluzi..

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дидим рече

Да је жив, скинуо би капу како је овај Праљак пљунуо змију у лице.

Pa pljuno jer ga zmija zaebala mislio je da će ga oslobodi,jer je sa zmijom radio tako da Dučić nikada ne bi skinuo kapu ovom ustaškom govedu.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Дидим рече

Није у томе поента. Поента је у томе да они који су се борили на противничкој страни показују више срца и већу спремност за највећу жртву, него ми који на њих гледамо са неке позиције лажне супериорности.

Хашки суд није суд него политичка институција основана са намером да се осуди српско руководство и изврши аболиција преполовљавања српске државе и физичко истребљење српског народа из западне половине Југославије. И ми таквој институцији добровољно изручујемо наше вође из 90-их, а те исте вође тамо кротко пристају на правила игре. Док су нас згазили по лицу, Хрвате су очепили по ножном прсту и они се и ту не дају. Гоне их једино на подручју БиХ, па и ту читава држава стоји иза својих људи. Ово извргавање руглу Праљаковог самоубиства на теми нам само иде на срамоту, јер док ми пљујемо своје хероје, Хрвати своје јавно бране. Код нас би људи који су протестовали кад су хапсили Младића или Караџића стали у три аутобуса, али зато кад играју Звезда и Партизан, 40 хиљада људи буде на улицама.

Додуше, ту се може рећи да су се тако поставили јер су генерално имали подршку Запада наспрам нас. Плус, Готовина се нпр. није скривао у Хрватској па нису ни могли трпјети притисак који је Србија трпјела за Караџића и Младића ( никад ми није јасно зашто просто нису запалили за Русију ). Од 90-их па наовамо, Хрвати су имали колективни успон у самопоуздању, док смо ми имали пад. Ми смо просто морали прегрмјети Милошевића и велику унутрашњу исполаризованост између ДОС-а и Радикала све до те 2010-е, убиство премијера, губитак територије... Хрватска је од 1991. по том питању била јединствена јер је била од почетка супротстављена само Србији, а ми нема коме нисмо. И нису имали никакву кризу попут Косова.

Што неко рече на 4chan:"Serbs just went full retard" и од тога смо се тек недавно стабилизовали. Али и то захваљујући само разорености опозиције напуњеној будалама. Не знам одакле си тачно, али пређи преко Дрине и нећеш наћи неке значајне разлике између све три нације у погледу става ка рату. Нико не да своје ни милиметра. Херцеговци поготово. ЗАто ја не бих ово окарактерисао као "хрватско" дјело, него као "херцеговачко". Брдски менталитет и карактер не зна за вјеру.

Подели на овим сајтовима

Al milina je bila danas gledati ustaško kukanje na CIA N1 tv-u ulepšaše mi dan republike.....i neprestano spominjanje srboćetnićke agresije.....:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Isusovo magare рече

Mislim da su vas malo više odalamili,svakom prema zasluzi..

Насер Орић?

Рамуш Харадинај?

Анте Готовина? ( добро, за њега можда те и џабе питам )

Не бих рекао да је "сваком према заслузи" ипак. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Pa pljuno jer ga zmija zaebala mislio je da će ga oslobodi,jer je sa zmijom radio tako da Dučić nikada ne bi skinuo kapu ovom ustaškom govedu.

Немој ти мене да учиш шта би Дучић, а шта не би. :smeh1:

И мало више поштовања. Ако то "говедо" има већи осећај части од српских генерала и целокупног српског политичког руководства (осим Шешеља коме једином од наших скидам капу за наступ у Хагу!), то значи да су наши гори и од говеда. :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Al milina je bila danas gledati ustaško kukanje na CIA N1 tv-u ulepšaše mi dan republike.....i neprestano spominjanje srboćetnićke agresije.....:D

Па када је Хаг изгледа заиста потпуно опрао Србију и Београд, а Загреб оставио повезаним са ратом у БиХ.

Наравно да ће се бунити. Слоба још слао Аркановце, Шешељевце, Шкорпионе, и Хаг кае "Београд није ништа ту радио" :D Кажу да смо одрадили одличан политички маневар, да се сва кривица баци на Српску ( која ионако не дјела на међународној сцени ) па да Србија остане чиста к'о суза. И Загреб неће толерисати да у нечему буде гори од Београда.

Море, Хаг је све још више запетљао изгледа...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дидим рече

И мало више поштовања. Ако то "говедо" има већи осећај части од српских генерала и целокупног српског политичког руководства (осим Шешеља коме једином од наших скидам капу за наступ у Хагу!), то значи да су наши гори и од говеда. :mahmah:

Шеки је Ерцеговац такође:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 22 минута, Кратос рече

Ni samoubojstvo nije kršćansko al se drži misa za ustaškog ,,mučenika,, ....kak je to divno ....mora da se blaženi Alojzije sad moli za Praljaka satani lično...:sunce:

Ako budem zaglavio dole, umesto u Valhalli, ima da iskujem malj u ognjenom jezeru, pa da ga isprobam po glavi svetog Alojzija, baš po onoj kapici pozadi. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дидим рече

i Sloba se branio dostojanstveno...čim si ustaša zaboravio na priču o časti....jedino bi časno bilo da se odma ubije čim shvati da je to postao il da pozove nekog Srbina da mu sačuva obraz 0703_read

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...