Jump to content

Праљак попио отров

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 4 минута, Isusovo magare рече

Mladic nije počinio samoubojstvo..a mi pricamo ovdje o samoubojstvu čovjeka koliko skužih..

Eno, laknulo je i starom mostarskom Mostu (Veliko M, s pijetetom). Nema zlikovca više.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 519
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, Isusovo magare рече

Mladic nije počinio samoubojstvo..a mi pricamo ovdje o samoubojstvu čovjeka koliko skužih..

осим једне ситнице, што ово није "самоубојство човјека" него драмосерање злочинца

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Isusovo magare рече

Da valjda ti znaš najbolje..

па ја сад стварно вас Хрвате не разумем, јел тај суд у Хагу праведан или јок, одлучите се :D 

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

па ја сад стварно вас Хрвате не разумем, јел тај суд у Хагу праведан или јок, одлучите се :D 

Očigledno da je pravedan ako je Mladić dobio doživotnu a Praljak 25..?

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Isusovo magare рече

Je jesi sretna???

Нико овде није ни сретан ни тужан. Човек осуђен за ратне злочине је извршио самоубиство пред камерама. И то је то. Једино што би било смешно, да није умоболно, је реакција хрватских високих званичника који прекидају државне посете, државна телевизија која суспендује програм и цело то "држава у ванредном стању" лудило. И то због кога, једног ратног злочинца који није имао петљу да стане иза онога што је радио?

Нема разлога да било ко ликује, али исто тако нема никаквог разлога да га било ко сажаљева или саосећа са њим.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Нико овде није ни сретан ни тужан. Човек осуђен за ратне злочине је извршио самоубиство пред камерама. И то је то. Једино што би било смешно, да није умоболно, је реакција хрватских високих званичника који прекидају државне посете, државна телевизија која суспендује програм и цело то "држава у ванредном стању" лудило. И то због кога, једног ратног злочинца који није имао петљу да стане иза онога што је радио?

Нема разлога да било ко ликује, али исто тако нема никаквог разлога да га било ко сажаљева или саосећа са њим.

Sve to stoji..ali moja reakcija je bila na ravnodusnost..osoba koja se sprda i cinicno pita jel djelovao otrov je ne malo cudna..pitam se jeli to kršćanski stav??Razumijem mržnju,razumijem ljubav ali ravnodušnost prema čovjeku koji se ubio ne razumijem.

Pa makar to bio i Hitler i bilo tko..

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Isusovo magare рече

Očigledno da je pravedan ako je Mladić dobio doživotnu a Praljak 25..?

јајара није могао ни 25 година да издржи но се убио:smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Isusovo magare рече

Ili moze i ovako:Bože sačuvaj nas srpskog junaštva i hrvatske kulture..

Ma, može zakaj ne bi moglo, al` si velim nekak je lepše `nak (parafraziral sem velikog gospon Krležu)

(E, nemrem se ovdje stebom prepirat i u isto vrijeme likovat na forumu Hercegbosne, ak ti odma ne odgovorim, sačekaj, bum se vrnul, oukej? :D)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Ili moze i ovako:

Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде.

Рек`о једном давно Јован Дучић :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...