goranger Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Bog da mu dušu prosti Дидим, Milan Nikolic and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Nije oslobađao Jerusalim, nego je činio zločine protiv Srba. To nije Deus Vult. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 43 минута, Ignjatije рече Не знам да ли је проверена. Ја сам тренутно у возу за Амстердам јер имам авион за сат времена, тако да не знам да ли је проверена, али врло вероватно је истинита, с обзиром на то шта смо видели у судници. Ова бре лаже само тако. Ако има авион за сат времена, закаснила је. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 42 минута, Muramasa рече Nije oslobađao Jerusalim, nego je činio zločine protiv Srba. To nije Deus Vult. Oslobađao je "Hercegovance" od istočnih "jeretika" i muhamedanaca. Iz njegove vizure to jeste svojevrstan Deus Vult. Mada, komunističkim generalima (svima odreda, i onima koji nose kravatu sa oznakom KPRF /Kom-partija Ruske Federacije/) ništa nije sveto. I Tita su izdali. Neka im je "srećan" 29. novembar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 "Усташа", "Геринг", "Што се није убио '93?" итд. Нека је најгори човек на свету, највећи ратни злочинац, највећа кукавица. Човек се поноси својим учешћем у рату, одбија квалификацију ратног злочинца и убио се, одбијајући да учествује у нечему што сматра фарсом против националних интереса његовог народа и његове државе. Народа и државе о којима имам најгоре могуће мишљење. И човек који је показао да има оно што је безобразно написати на форуму и који је своје име учинио бесмртним у свом народу, где га сви сматрају невиним. Нека ме осуди ко год хоће, ја сам се најежио кад сам видео његов снимак у вестима и Хрватима скинуо капу на оваквом човеку чији чин, упркос томе што је самоубиство по хришћанству грех, сматрам херојским. Ми у овој генерацији немамо вође, немамо војсковође, немамо хероје на битним позицијама. Danijela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 2 минута, Дидим рече Ми у овој генерацији немамо вође, немамо војсковође, немамо хероје на битним позицијама. Nemamo jer smo ih izručili haškom kazamatu Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 6 минута, Дидим рече Нека ме осуди ко год хоће, ја сам се најежио кад сам видео његов снимак у вестима и Хрватима скинуо капу на оваквом човеку чији чин, упркос томе што је самоубиство по хришћанству грех, сматрам херојским. Ми у овој генерацији немамо вође, немамо војсковође, немамо хероје на битним позицијама. Театрално самоубиство злочинца јер добија 20 година робије сматраш херојским? Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 2 минута, Paradoksologija рече Театрално самоубиство злочинца јер добија 20 година робије сматраш херојским? Не само херојским, него истовремено и ефектним и господским. Треба подићи главу и погледати и у непријатељско двориште. Ми такве људе немамо. Имамо погубљене ликове који, са изузетком Шешеља, сви одреда психички пукну у Хагу и које смо попљували и продали. Апсолутно недостојне оних мученика који су у униформама оставили свој живот, своје очи или своје удове, или били убијени или протерани као цивили само због припадности погрешном народу. (И апсолутно сам равнодушан кога злочинцем проглашава установа која ослобађа Харадинаја, злочин у Сребреници проглашава "геноцидом", амнестира Фрању и Алију а осуди Радована и Ратка. ) Ћириличар, Paradoksologija and geronymo је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor Karanovic Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Свака му част.Послато са GT-I9301I користећи Pouke.org мобилну апликацију Дидим је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 55 минута, Дидим рече . Нека је најгори човек на свету, највећи ратни злочинац, највећа кукавица. Човек се поноси својим учешћем у рату, одбија квалификацију ратног злочинца и убио се, одбијајући да учествује у нечему што сматра фарсом против националних интереса његовог народа и његове државе. Prosto mi kane suza iz oka kada ovako što pročitam. Odjednom mi bude žao svih nacističkih generala iz WWII. Takođe mi je drago što se gosn rajhsmaršal Gering ubio "одбијајући да учествује у нечему што сматра фарсом против националних интереса његовог народа и његове државе". O NDH generalima kojima nije niti suđeno i njihovom bolu (posebice "bolu" u lijevom ajeru) što su morali napustiti domovinu suvišno je i govoriti. RIH Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 32 минута, Дидим рече Не само херојским, него истовремено и ефектним и господским. Треба подићи главу и погледати и у непријатељско двориште. Ми такве људе немамо. Имамо погубљене ликове који, са изузетком Шешеља, сви одреда психички пукну у Хагу и које смо попљували и продали. Апсолутно недостојне оних мученика који су у униформама оставили свој живот, своје очи или своје удове, или били убијени или протерани као цивили само због припадности погрешном народу. (И апсолутно сам равнодушан кога злочинцем проглашава установа која ослобађа Харадинаја, злочин у Сребреници проглашава "геноцидом", амнестира Фрању и Алију а осуди Радована и Ратка. ) Не могу да верујем... па овај 'Рват је пуко дибидус и испио отров у судници... ничега ту нема ни херојског, ни господског, а понајмање хришћанског... Изгледа да не познајеш да су многи Срби тек у Хашком казамату постали хришћани. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 5 минута, Iulianus рече Prosto mi kane suza iz oka kada ovako što pročitam. Odjednom mi bude žao svih nacističkih generala iz WWII. Takođe mi je drago što se gosn rajhsmaršal Gering ubio "одбијајући да учествује у нечему што сматра фарсом против националних интереса његовог народа и његове државе". Meni se sviđa smrt nemačkog asa Heinricha Erhlera, koji je oborio dve B24-ke, ali za treću nije imao municije, pa se svojim mlaznjakom ME 262-kom zakucao u nju. Ovo su mu bile poslednje reči: "Theo, I have run out of ammunition. I'm going to ram this one. Good bye. We'll see each other in Valhalla." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 5 минута, Muramasa рече "Theo, I have run out of ammunition. I'm going to ram this one. Good bye. We'll see each other in Valhalla." Na nemačkom originalu to zvuči mnogo idiotskije. Glaub mir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 A najlepša smrt, kakvu bih već večeras prihvatio, bila je pogibija Josepha Vittori-a u Koreji. Pogođen u grudi, nastavio je da drži položaj u mitraljeskom gnezdu i još nekoliko puta da ide po dodatnu municiju. Iskrvario je boreći se, a njegovi saborci su ujutru izbrojali oko 200 mrtvih komunjara, od kojih je najveći broj njegova zasluga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Данас је дан републике... Чуј, стари је мало попио... Црни хумор, наравно. (Чим имаш име Слободан, у казамату се умире... ) "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука