Jefimija Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 link=topic=5692.msg305576#msg305576 date=1291158758] vrlo verovatno.... e pa to ti kazem "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чоколада Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Ne volim kad me komsinica pita: kako su djeca ? Ja pocnem: Dobro su , samo m.. :huh:..A ona nastavi svoju pricu: Tako i moji...Ona ovo, on ono..blablabla....... prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 isti moj ćale ta komšika... prstgore :huh: to tek ne volim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 ne volim kad mi kažu... samo sam ti dobar kad ti treba pare... asocijacija je jasna Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladja Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Не волим,када ме лажу а ја из пристојности ћутим нећу да кажем да знам истину не волим када неко не одржава хигијену а сапуна и воде има на претек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladja Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Мене страшно нервира то што се у Цркви толико много прича о љубави и заједници, а толико мало на делу показује. Пуна уста љубави, а срца празна. dadaтачно тако prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Ne volim mucne situacije koje traju.. danima... mesecima... Ne volim nemogucnost da pronadjem resenje, a strah da bitku napustim, odustanem... ne volim nedostatak mudrosti da odlucim... Ne volim svoju nesposobnost da nekad prihvatim ono sto je neminovno, a da to ne shvatim kao svoj nedostatak volje da se borim.... Ne volim sto upravo sad sve to prolazim... opet.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Ne volim kad lazem sebe. Sve tudje lazi mi nikad ne nanesu ni priblizno stete koliko one kad lazem samu sebe... Ne volim samoobmane, samoopravdavanja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Не волим Фарму ! klapklap ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Не волим када дува јак ветар... а ја нисам обуко унтрацигери klapklap ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 - манипулацију - самосажаљење - лажну компететност http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Не волим кад не држим све конце у рукама ... 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Reality show. Zilote. Glupe,dosadne i napadne osobe. To sto kvalitetni muzijaci krizu identiteta lece bilo tako sto udome neku glupacu,bilo reckama sa silikonskim maloumnicama nadogradjene kose. Kad me pitaju sto se ne udajem i sta cekam. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 -kad mi vire u dvoriste jer nemaju svoje zivote -kad me odmjeravaju -kad mi se prave dobri,a iza ledja mi spletkare -kad me pitaju isuvise licne stvari,a o sebi mudro cute -kad ne znaju da cijene tudju pomoc i trude se da je omalovaze -kad se podrazumjeva da sam na raspolaganju uvjek,i svima -kad mi neko glumi autoritet,jer jedan je Bog -kad se neko busa da je srbin -ljudsku glupost i bezobrazluk,u kombinaciji -lazno moralisanje -samozivost ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Кад на сред улице сконтам да нисам закопчала шлиц. Кад ми се једе или пије нешто, а све продавнице су већ затворене. Кад је неко бесан без разлога, па очекује да га сви питају шта му је. Искомплексиране људе. Кад тражим сок без леда, а донесу ми са ледом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука