Милан Меденица :) Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 (а шта значи деренџају? 0110_hahaha) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 To znaci da su toliko glasni da nadjacaju i hor, i svestenika i pevnicu... isus-sinai Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ne volim svoj nick sto ga postavih,a ne umem da ga promenim... isus-sinai Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 ...Kad mi prevod neide i kad stanem na jednu reč --- http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ne volim svoj nick sto ga postavih,a ne umem da ga promenim... isus-sinaiZamoli nekog od administratora(pošalji p.p.)nekome ko je na mreži i vrlo brzo će ti to uraditi.Meni je to sredio Dejan!Ja ne volim kada mi se ruka "oledeni"držeći "miša"pa onda moram da duvam u nju ,a ne odustajem.... slava3 0110_hahaha "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ne volim svoj nick sto ga postavih,a ne umem da ga promenim... isus-sinai Κακο хоћеш да те крстим ?! slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Не волим: - када треба да прочачкам нос а неко је у близини - задах алкохола и белог лука у аутобусу - недостатак тоалет папира кад је најнужније - намћорасте људе - оне који галамом хоће да реше проблем - Црквофобичне људе - жвакаћу гуму на ципели током шетње - живот на одложено плаћање - редове у продавници, апотеци,.... - своје нестрпљење - очајнички положај оног ко неће мој Рај а увлачи ме у свој Пакао http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Не волим: - када налетим на баљату семенку - када професори питају отпозади - да се загрцнем - да се умажем у крем када једем кроасан пуњен са кремом - да најмањим ножним прстом закачим тросед - када ми се рука прикљешти на вратима (или још горе - прст) - када одвалим неку глупост Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Не волим: - када професори питају отпозади Разумем те у потпуности..... nesiguran ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 - не волим да чекам stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Не волим: - живот на одложено плаћање 0102_laugh greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Не волим: - када професори питају отпозади Разумем те у потпуности..... 0409_feel Takođe bighugbighug http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 ne volim što se uvek baš meni desi neki kvar koji se drugima ne dešava Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 - што бре ретко ко капира неке теме, а тек зид ћутања који се доживљава ... - што не умем приземније, употребљивије, корисније, практичније да објасним или радим неке ствари - сопствено блебетање, а ПОГОТОВО кад се молим, тешко ми да се слушам joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Antusa Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Da radim u crnogorskoj firmi... Tunjave i tupave momke.. Budjenje...posle mirnog,molitvenog sna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука