Сефора Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 - Када нестане богословски дијалог на форуму... Или ... ПОБОЖНО РАЗГОВАРАЊЕ Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 На овом форуму не волим да читам писана мишљења Акуилиа najbolja preporuka nobelll Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Петровдан у сриједу или петак. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 "Нетрапаву" седмицу након дужег поста. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 kad naši gube... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Кад ме и питају, и сами одговоре, и осуде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 не волим кад его поставља теме и постове који блате и говоре неистине о медицини... aman онда се навучем на ту глупост, па читав дан куцам... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0228_hot.gif али сам открила заправо да тако нађем своје место, да и ја напишем нешто, јер иначе често не знам шта би писала 29dz8zk bh8xal9bamozdainebi :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 - Не волим кад ми ћале каже "Па колко сам потрошио за твоје школовање...е мо`го сам атомску централу да направим" - Не волим кад пођем у кафану и заборавим свећу.... никад се не зна ко ће да буде мртав пијан. - Да се вратимо на ћалете... не волим и кад ми каже... мада се тад више раздере "Десет године си у Београд и сад ми кажеш да ти је факултет на задње место!!!!!!!!!" - Не волим кад ме ујутру пробуди сат у 6.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 ne volim kad sam racionalan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 - nadmeno ponasanje administracije foruma Verujem koja ne dopusta nista da im se kaze - ne trpe sugestije, pa onda brisu svakom nalog ko misli drugacije ili zakljucavaju teme kada ostanu bez argumenata... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ne volim kad mojoj ves-masini "padne na pamet" i nece sama da ispusti vodu i uradi centrifugu...vec ja moramna filter da ispustam vodu,onda sa dva prsta tamo nesto u filteru okrenem i onda radi ko svajcarski sat... :cheesy2: :cheesy2: 89898989898989 :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 не волим када ... играмо са словенцима и ... 1:1 и сада уместо 319.gif 0205_whistling Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ne da ne volim nego mrzzzzzzzzzzim kad mi tokom tuširanja padne sapun i pojača se pritisak vode odjednom greengrin vrtiloptu 29dz8zk Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 не волим да ја или неко други са пуним устима тврдње причамо о нечему што никад нисмо доживели ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Ne volim ravnodusnost; kosti kada jedem meso; spanac(zelje); mleko... One sto se derendzaju za vreme liturgije (Npr. kad se govori Simvol Vere)... Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука