мирођија Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Oprostite zbog Latinice... I jos NE VOLIM: 1. JUTARNJO POPODNEVNE VECERNJE DNEVNO NOCNE MUCNINE!!!!!! 1. Izucavanje unutrasnjosti WC solje po ceo dan i slane krekere gringrin Па драга Ви сте трудни... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 .please. Jesam, draga, I sa prvim detetom sam iste muke imala, pa evo i sad. No, izdrzace se 0102_laugh gringrin Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Ne volim lazi i licemerje А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 t4431 Jesam, draga, slava3 I sa prvim detetom sam iste muke imala, pa evo i sad. No, izdrzace se greengrin .please. 1405_love 1405_love 1405_love t4431 t4431 t4431 gringrin 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 .gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 ne volim kad neko pusti vodu dok se tuširam 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Ne volim kad kinem dok uriniram... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Кад видим да неко вози и чачка нос!!!!!!!!!!!!!!! 4chsmu1 Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 ... кад говорник каже :Још само једна реченица..." а буде 101. 0102_laugh kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 не волим узвишене теологе који потцењују нас просте духом 319.gif Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Što ne znam šta ću sam sa samim sobom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Ne volim kad kinem dok uriniram... То ти је као кад си ставио тачку на слово Ј (ј). Ваљда нека овера, или... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Кад видим да неко вози и чачка нос!!!!!!!!!!!!!!! .mislise. Твој тип није неко ко вози аутомобил. Потражи га међу мотористима. Њима су обе руке заузете током вожње! 4chsmu1 ... кад говорник каже :Још само једна реченица..." а буде 101. Ваљда ниси мислила на мене јооој Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Не волим када ми је сродна душа - мушка. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Ваљда ниси мислила на мене smej.gif јооој Ако си посланик у Скупштини или Граду а тако радиш, онда јесам. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука