Бартендаз Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Кад ми сестра уђе и собу и прави се да ми не гледа у монитор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Кад ми сестра уђе и собу и прави се да ми не гледа у монитор. Намћорчино. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Не волим кад су ми очи коцкасте ко монитори после пар сати на форуму. Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 - не волим то што ми је све глава, само ми није глава; - не волим то што ми пред очима, умјесто Андалузијских љепотица, играју мишеви бијели; - не волим што ме пробада у плећкама; - не волим комшију преко пута; - не волим ПДВ; - не волим 1. Мај; - не волим Лигу шампиона; - не волим "Persen Forte"; 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 - не волим то што ми је све глава, само ми није глава; :229229229: "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ne volim sto mi je vec 3 dana muka sto mi cerku drma pubertet sto treba da dam 8 ispita sto me mrzi da ucim sto sam uvek gladna sto sam se ugojila sto uvek ima prasine na televizoru kad deca sviraju klavir a nisu stavili slusalice pa kroz celu kucu odzvanja TAAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAA NBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kad muz ceo dan nije kuci i uvece cuti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 - не волим то што ми је све глава, само ми није глава; - не волим то што ми пред очима, умјесто Андалузијских љепотица, играју мишеви бијели; - не волим што ме пробада у плећкама; - не волим комшију преко пута; - не волим ПДВ; - не волим 1. Мај; - не волим Лигу шампиона; - не волим "Persen Forte"; 1405_love :drugarstvo: :229229229: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 leteti Другарице, молим те, није лијепо смијати се туђој муци. ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 leteti :bla: Другарице, молим те, није лијепо смијати се туђој муци. ...sve ti ja to isto mucim,a narocito se pronadjoh u ovom-samo mi nije glava ups tek sad vidjeh ovo za ove ljepotice,nisam ta,majke mi ekstra ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ...sve ti ja to isto mucim,a narocito se pronadjoh u ovom-samo mi nije glava :229229229: ups tek sad vidjeh ovo za ove ljepotice,nisam ta,majke mi :cheesy: Ни овај Персен није нека срећа. Само се презнојаваш а нервоза и даље остаје. За те ствари - стадион је мама! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ne volim sto mi je vec 3 dana muka sto mi cerku drma pubertet sto treba da dam 8 ispita sto me mrzi da ucim sto sam uvek gladna sto sam se ugojila sto uvek ima prasine na televizoru kad deca sviraju klavir a nisu stavili slusalice pa kroz celu kucu odzvanja TAAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAA NBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kad muz ceo dan nije kuci i uvece cuti Jedino u vezi muža grešiš... NE VOLIM ŠTO NE MOGU DA IZDRŽIM A DA TI NE KAŽEM :229229229: :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ...sve ti ja to isto mucim,a narocito se pronadjoh u ovom-samo mi nije glava :cheesy: ups tek sad vidjeh ovo za ove ljepotice,nisam ta,majke mi Ни овај Персен није нека срећа. Само се презнојаваш а нервоза и даље остаје. За те ствари - стадион је мама! klapklap ...ama pisi na p.p,nismo ja i ti tema covjece :229229229: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ne volim sto mi je vec 3 dana muka sto mi cerku drma pubertet sto treba da dam 8 ispita sto me mrzi da ucim sto sam uvek gladna sto sam se ugojila sto uvek ima prasine na televizoru kad deca sviraju klavir a nisu stavili slusalice pa kroz celu kucu odzvanja TAAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAA NBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kad muz ceo dan nije kuci i uvece cuti Jedino u vezi muža grešiš... NE VOLIM ŠTO NE MOGU DA IZDRŽIM A DA TI NE KAŽEM klapklap mocart :229229229: :cheesy: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Kad muz ceo dan nije kuci i uvece cuti Сестро Боба, има рјешње: сада ти немој цијелу ноћ да будеш у кући, а сутра реци да си мамурна и да ти треба одмор. Не да ће престати с ћутњом, но ће још да ти пјева најљепше пјесме, само да не одеш опет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Не волим кад нека тема изгуби смисао. Што сам онда писао? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14383.msg450037.html#msg450037 Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука