Jump to content

Star Wars ep. VIII - The Last Jedi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, obi-wan рече

@RYLAH

Znaci imas negde 121+59 epizoda u obe serije, ne racunajuci onu prvu malu, + cetvrta sezona Rebelsa, koja tek sad treba da krene oko polovine meseca... :)

Ето мени радости :D

• Радостан 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Za takve imaju posebne epEtimije... :smeh1:

gresan sam...najgore je sto se ne kajem :( gospodara prstenova, kuma i povratak u buducnost sam gledao X puta ali ovo nikako, sta da radim? odredite mi epitamiju da se pokajem i odgledam to kultno delo da bih mogao da ucestvujem u ovakvim razgovorima :D 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Ето мени радости :D

Biraj samo full HD, ostalo nije vredno paznje. :)))

E da, takodje, za Clone Wars seriju, osim onog obicnog, postoji i hronolosko-narativni redosled epizoda, `de su poredjane vremenski kako valja. To je i u obicnom poretku skoro pa isto, ali ima nekih manjih nepravilnosti, pa mozes i tako da gledas, zavisi kakve su ti preferencije. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Djapa рече

gresan sam...najgore je sto se ne kajem :( gospodara prstenova, kuma i povratak u buducnost sam gledao X puta ali ovo nikako, sta da radim? odredite mi epitamiju da se pokajem i odgledam to kultno delo da bih mogao da ucestvujem u ovakvim razgovorima :D 

Кокице и кренеш од черврте епизоде :D А после седме се вратиш на прву :D

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, RYLAH рече

Кокице и кренеш од черврте епизоде :D А после седме се вратиш на прву :D

TAKOE! I ovde bre ima neki kanon, ne moz` to bilo kako!

Znaci, @Djapa, redosled je sledeci: filmovi 4, 5, 6, pa onda nazad na 1, 2, 3, pa onda serije "Clone Wars" i "Rebels" datim redom; e ondak, ides na film 7, pa sad uskoro na 8, a dok cekas 8, odgledas proslogodisnji nezavisni pro`ekat "Rogue One". Kad spremis gradivo, javi se za zavrsni ispit, ima ovde komisija od nas 4-5 dr-a. I ne zaboravi da popunis prijavu pre polaganja... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 10/11/2017 at 15:13, obi-wan рече

TAKOE! I ovde bre ima neki kanon, ne moz` to bilo kako!

Znaci, @Djapa, redosled je sledeci: filmovi 4, 5, 6, pa onda nazad na 1, 2, 3, pa onda serije "Clone Wars" i "Rebels" datim redom; e ondak, ides na film 7, pa sad uskoro na 8, a dok cekas 8, odgledas proslogodisnji nezavisni pro`ekat "Rogue One". Kad spremis gradivo, javi se za zavrsni ispit, ima ovde komisija od nas 4-5 dr-a. I ne zaboravi da popunis prijavu pre polaganja... 0703_read

sa kojim se predznanjem pristupa ovaj temi ... :(:D 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Novi trailer, 4+ meleona pregleda za dan ipo... :)))

...

Подели на овим сајтовима

I jedan rmk pop odusevljen... i na prosli film je imao video kako gleda trailer, pokupio je silne lajkove na neiskvarenu iskrenost pravog ljubitelja sage... :)

...

Подели на овим сајтовима

Само да не испадне сра*е... Од овог филма буквално све зависи, да ли ће убити сагу или ће опстати.

Иначе не знам шта је са тим холивудским продукцијама у задње време. Улажу десетине милиона долара у музику и ефекте, а сценарије као да су дали на писање новинарима Блица за дневницу од 1.000 динара. Компјутерске игре базиране на SW имају бољу причу од 50% SW филмова и од свих ових "мидквела", спин-офова и сл. Млате мртвог коња више са већ испричаном причом. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Ep. IX ce opet da radi Dzej, i sto se same prognoze tice - od toga gore tesko da moze da bude. Ep. VII je ljuCki upropastio, isto k`o onomad ona dva mucena Star Trek-a, e sad, ako ep. VIII bude uradjena kol`ko-tol`ko bolje (drugi je reditelj), ima sanse da se i Dzej zarazi tim boljitkom pa da i ep. IX bude ipak nesto bolja. Nadamo se da ce sam zaplet da prevagne.

Cudo je to kako para ljudima zamuti i to malo mozga... na sve strane ljubitelji SW-a jasno govore sta i kako treba da se radi da bi bilo dobro prihvaceno, ali se ovi drze tog nekog mainstreama ko pijan tarabe. Mora da se drma kamera, mora da sljasti, a prica u fioku. Bukvalno, kad sam gledao ep. VII prvi put, trebalo mi je i-haj vremena da se uopste razaznam dal` je to uopste SW ili nije, tek od momenta kad Solo gine, to krece da bude pravi SW.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

:)

Подели на овим сајтовима

Jos 2 nova postera za film (klik za vecu sliku)...

...

http://www.starwars.com/films/star-wars-the-last-jedi-poster-gallery

star-wars-the-last-jedi-dolby-poster_d94

star-wars-the-last-jedi-imax-poster_3590

Подели на овим сајтовима

On 10/11/2017 at 0:17, Djapa рече

sad cete da cujete nesto SOKATNO I SKANDALOZNO ovo je izjava u koju necete da verujete verovali ili ne, nisam gledao Star Wars :)

Гледала сам скоро све делове, ма оно је ужас живи. The Force Awakens  је један од најбесмисленијих и најбљутавијих које сам погледала у задњих 5 година. Или сам била преуморна после маратона, или је оно имбецилно. Чуј, оног малог главоњу тренирао Лук, кога је обучавао Јода, сад још има дарк учитеља и она буђава му уђе у главу и прочита страхове после 2 минута мучења. Вадафак??

Тек оно са мапом, Лејом и Хан Солом, гррр :bu:

Измењено од Џуманџи
the force awakens, ne rouge one.
  • Свиђа ми се 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Џуманџи рече

Гледала сам скоро све делове, ма оно је ужас живи. The Force Awakens  је један од најбесмисленијих и најбљутавијих које сам погледала у задњих 5 година. Или сам била преуморна после маратона, или је оно имбецилно. Чуј, оног малог главоњу тренирао Лук, кога је обучавао Јода, сад још има дарк учитеља и она буђава му уђе у главу и прочита страхове после 2 минута мучења. Вадафак??

Тек оно са мапом, Лејом и Хан Солом, гррр :bu:

neam pojma, meni je to smor ...ja sam '89. ne znam sta je to Star Wars :) vise sam Lord of the rings tip....Warcraft, Counter Strike.... :D:) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...