Jump to content

Star Wars ep. VIII - The Last Jedi

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10/10/2017 at 22:34, obi-wan рече

a neki pricaju i o mogucem filmu o meni, tj. Obi-Wan-u... :)

<3<3<3 

пре 2 минута, Djapa рече

neam pojma, meni je to smor ...ja sam '89. ne znam sta je to Star Wars :) vise sam Lord of the rings tip....Warcraft, Counter Strike.... :D:) 

Ма, то сам уз твој пост онако написала, чисто да чујем од осталих шта мисле. Баш сам разочарана новијим "остварењима". Иначе ми је Епизода 2 најјача, управо због Обија и cracking down of Anakin. :D

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Џуманџи рече

Гледала сам скоро све делове, ма оно је ужас живи. The Force Awakens  је један од најбесмисленијих и најбљутавијих које сам погледала у задњих 5 година. Или сам била преуморна после маратона, или је оно имбецилно. Чуј, оног малог главоњу тренирао Лук, кога је обучавао Јода, сад још има дарк учитеља и она буђава му уђе у главу и прочита страхове после 2 минута мучења. Вадафак??

Тек оно са мапом, Лејом и Хан Солом, гррр :bu:

Okreni, obrni - ep. VII mu prema staroj trilogiji dodje kao poluproizvod...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace... ima i jedna velika novos`, pa da je udenem ovde, nekako je logicna... :)

...

Tam-tam, tam-tam, tam-taaammmmm....

...

Pre neki dan, na zvanicnom sajtu objavljeno je da ce reditelj ove dolazece ep. VIII da radi od uskoro jednu sasvim novu trilogiju SW-a, ali ovog puta nevezanu za sagu o Skajvokrerima, nego nesto sasvim novo i nevidjeno do sad. Tako bar kazu... e sad... da li ce to da bude nesto iz Stare republike (kao sto mnogi prizeljkuju), tj. iz doba Revana i Malaka, ili nesto opet sasvim drukcije i od toga - ne znamo, nece jos baxuzi da kazu nista... :)))

Evo i clanka...

http://www.starwars.com/news/rian-johnson-writer-director-of-star-wars-the-last-jedi-to-create-all-new-star-wars-trilogy

rian-johnson-tall-C.jpg

Rian Johnson, Writer-Director of Star Wars: The Last Jedi, to Create All-New Star Wars Trilogy

For director Rian Johnson, Star Wars: The Last Jedi was just the beginning of his journey in a galaxy far, far away.

Lucasfilm is excited to announce that Johnson will create a brand-new Star Wars trilogy, the first of which he is also set to write and direct, with longtime collaborator Ram Bergman onboard to produce. 

As writer-director of The Last Jedi, Johnson conceived and realized a powerful film of which Lucasfilm and Disney are immensely proud. In shepherding this new trilogy, which is separate from the episodic Skywalker saga, Johnson will introduce new characters from a corner of the galaxy that Star Wars lore has never before explored.

“We all loved working with Rian on The Last Jedi,” said Kathleen Kennedy, president of Lucasfilm. “He’s a creative force, and watching him craft The Last Jedi from start to finish was one of the great joys of my career. Rian will do amazing things with the blank canvas of this new trilogy.”

“We had the time of our lives collaborating with Lucasfilm and Disney on The Last Jedi,” Johnson and Bergman said in a joint statement. “Star Wars is the greatest modern mythology and we feel very lucky to have contributed to it. We can’t wait to continue with this new series of films.” 

Johnson’s upcoming Star Wars: The Last Jedi arrives in U.S. theaters on Dec. 15, 2017.

No release dates have been set for the new films, and no porgs were available for comment.

StarWars.com. All Star Wars, all the time.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, obi-wan рече

Okreni, obrni - ep. VII mu prema staroj trilogiji dodje kao poluproizvod...

Тек сад видим да сам испонављала оно што си рекао, чак и истк клип окачила! :)) Нисам испратила све пост-ове. :)

Ма, да, једино што сам сконтала је да је била поента да се убаце црнац и женска. -.- Убудуће очекујем мексиканца и арапина, чисто политичке коректности ради. -.-

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Џуманџи рече

Тек сад видим да сам испонављала оно што си рекао, чак и истк клип окачила! :)) Нисам испратила све пост-ове. :)

Ма, да, једино што сам сконтала је да је била поента да се убаце црнац и женска. -.- Убудуће очекујем мексиканца и арапина, чисто политичке коректности ради. -.-

U "Rogue One" prosle godine bio je Iranac. Naravno da me to licno odusevilo, ali kako da ne primetis to nji`ovo sveobuhvatno prenemanje; prosto da dobijes alergiju na trepavici od bljuzgavila. Pazi, crnac/crnci su vec bili i u staroj trilogiji, `fala Bogu, ali naravno ne tako bedno usiljeno kao sto je to sad. Inace, oba nova lika su mi OK, samo im fali malo ubedljivija gluma... ali mladi su, naucice i to... :)

A ako `oces vr` bljuvotina, samo baci pogled na novu Star Trek seriju (ta ti je Trek kol`ko sam ja Nikola Tesla) - tamo je glavna zeMska koja se zove Majkl... brrr

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Pazi, crnac/crnci su vec bili i u staroj trilogiji, `fala Bogu, ali naravno ne tako bedno usiljeno kao sto je to sad.

Е, па на то сам мислила. Сад је битно да баш они "starring"-ују. Море марш. :D  Кажем, одгледала сам маратонски и не да ми је упропастило доживљај, ма немам речи. Шта је била Леја у Епизоди 4, човече, оно је сјајно било, ово сад као шпанске серије - потпуно бљутаво и предвидиво.

П.С. немојте ме рокнути, Стар Трек никада нисам гледала :))) Чим у'ватим времена написаћу утиске. :)

Подели на овим сајтовима

Treba da se napravi jedan poseban film samo o Jodi

Rezultat slika za yoda gif

ako se dobro dosećam Yoda je imao kad je umrio negde ko Metuzalem 900 i kusur tako da može tu svašta se napravi pre pojave Skajvokera....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Treba da se napravi jedan poseban film samo o Jodi... ako se dobro dosećam Yoda je imao kad je umrio negde ko Metuzalem 900 i kusur tako da može tu svašta se napravi pre pojave Skajvokera....

Ne moze to da bude film, samo serija... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Џуманџи рече

П.С. немојте ме рокнути, Стар Трек никада нисам гледала :))) Чим у'ватим времена написаћу утиске. :)

Kad se resis gledaj originalnu seriju sa kapetanom Kirkom, sledecu (najbolju) TNG sa kapetanom Pikardom, i sledecu DS9 seriju. I filmove od 1 do 10. Ostalo slobodno zanemari, em ces da ustedis vreme, em ces da sacuvas milijarde zivaca...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Џуманџи рече

<3<3<3 

Ма, то сам уз твој пост онако написала, чисто да чујем од осталих шта мисле. Баш сам разочарана новијим "остварењима". Иначе ми је Епизода 2 најјача, управо због Обија и cracking down of Anakin. :D

Skoro svi noviji filmovi se svode na specijalne efekte, skupu animaciju, krv, nasilje, seks...prazni su, bez duse i price. Neki filmovi snimljeni po knjigama, video igrama su cisto sr*nje, komercijala i uopste ne prate originalnu pricu. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Џуманџи рече

Гледала сам скоро све делове, ма оно је ужас живи. The Force Awakens  је један од најбесмисленијих и најбљутавијих које сам погледала у задњих 5 година. Или сам била преуморна после маратона, или је оно имбецилно. Чуј, оног малог главоњу тренирао Лук, кога је обучавао Јода, сад још има дарк учитеља и она буђава му уђе у главу и прочита страхове после 2 минута мучења. Вадафак??

Тек оно са мапом, Лејом и Хан Солом, гррр :bu:

Да, овамо пола детињства радио тренинге са Луком, сада са "дарк учитељом", а црнац који је први пут дохватио светлосни мач се равноправно мачује с њим, а девојчица га надјача у контроли Силе. joooj 

Знаш кад би неко ко је први пут дохватио мач имао икакве шансе против некога ко је имао само месец дана тренинга? То као да први пут видиш шаховску таблу и кренеш равноправно да играш против јуниорског шампиона. :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Дидим рече

Да, овамо пола детињства радио тренинге са Луком, сада са "дарк учитељом"

Dobro, ovo jos uvek nista ne znaci, najveci padovi medju dzedajima su i bili upravo kod najboljih djaka najboljih ucitelja. I to jos kako ima izvrsne paralele sa pravim zivotom i veromu tom zivotu - jeresi i problemi u Crkvi nisu dolazili od prostog laosa, nego po pravilu iz redova visokog klira. Dakle, najbolji ucenici su najizlozeniji iskusenje gordosti i samoumisljenosti, i tu su mnogi padali, kako nam kazuju mnoge price iz ove sage - i filmske, i one druge (strip, serije, igre).

пре 9 часа, Дидим рече

а црнац који је први пут дохватио светлосни мач се равноправно мачује с њим

Ovo je, naravno, bilo bas bezveze, tu smo se svi slozili na onoj temi o filmu.

пре 9 часа, Дидим рече

девојчица га надјача у контроли Силе

A ovo je bilo i jos gluplje.

...

Napisao sam jos onda na toj temi - Kylo je predstavljen kao iznervirani brucos, kome je profesor odbio kolokvijum. Pride st on izgledom uopste ne daje utisak sith-a - nema oziljaka iz borbi, nema pakleno gnevnog lica, nema osvete koja treba da mu se vidi u ocima, itd, itd... sa njim su do sad potpuno omasili prikazivanje lika...

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Кратос рече

Treba da se napravi jedan poseban film samo o Jodi

Rezultat slika za yoda gif

ako se dobro dosećam Yoda je imao kad je umrio negde ko Metuzalem 900 i kusur tako da može tu svašta se napravi pre pojave Skajvokera....

Metuzelen :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Djapa рече

Skoro svi noviji filmovi se svode na specijalne efekte, skupu animaciju, krv, nasilje, seks...prazni su, bez duse i price. Neki filmovi snimljeni po knjigama, video igrama su cisto sr*nje, komercijala i uopste ne prate originalnu pricu. 

potpuno se slazem, stariji sw filmovi te uvuku u pricu, u ovim novim je sve predvidivo i klinacki

Подели на овим сајтовима

On 11/24/2017 at 17:55, Џуманџи рече

Убудуће очекујем мексиканца и арапина, чисто политичке коректности ради. -.-

Кад смо већ код политичке коректности, ја само чекам геј романсу између Поа и Фина па да баталим гледање свих будућих наставака.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...