RYLAH Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Управо сада, obi-wan рече @RYLAH Znaci imas negde 121+59 epizoda u obe serije, ne racunajuci onu prvu malu, + cetvrta sezona Rebelsa, koja tek sad treba da krene oko polovine meseca... Ето мени радости obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 пре 2 минута, obi-wan рече Za takve imaju posebne epEtimije... gresan sam...najgore je sto se ne kajem gospodara prstenova, kuma i povratak u buducnost sam gledao X puta ali ovo nikako, sta da radim? odredite mi epitamiju da se pokajem i odgledam to kultno delo da bih mogao da ucestvujem u ovakvim razgovorima obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Ето мени радости Biraj samo full HD, ostalo nije vredno paznje. E da, takodje, za Clone Wars seriju, osim onog obicnog, postoji i hronolosko-narativni redosled epizoda, `de su poredjane vremenski kako valja. To je i u obicnom poretku skoro pa isto, ali ima nekih manjih nepravilnosti, pa mozes i tako da gledas, zavisi kakve su ti preferencije. Аристарх and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 пре 7 часа, Djapa рече gresan sam...najgore je sto se ne kajem gospodara prstenova, kuma i povratak u buducnost sam gledao X puta ali ovo nikako, sta da radim? odredite mi epitamiju da se pokajem i odgledam to kultno delo da bih mogao da ucestvujem u ovakvim razgovorima Кокице и кренеш од черврте епизоде А после седме се вратиш на прву Djapa and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 пре 7 часа, RYLAH рече Кокице и кренеш од черврте епизоде А после седме се вратиш на прву TAKOE! I ovde bre ima neki kanon, ne moz` to bilo kako! Znaci, @Djapa, redosled je sledeci: filmovi 4, 5, 6, pa onda nazad na 1, 2, 3, pa onda serije "Clone Wars" i "Rebels" datim redom; e ondak, ides na film 7, pa sad uskoro na 8, a dok cekas 8, odgledas proslogodisnji nezavisni pro`ekat "Rogue One". Kad spremis gradivo, javi se za zavrsni ispit, ima ovde komisija od nas 4-5 dr-a. I ne zaboravi da popunis prijavu pre polaganja... Милан Ракић, RYLAH, Djapa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 On 10/11/2017 at 15:13, obi-wan рече TAKOE! I ovde bre ima neki kanon, ne moz` to bilo kako! Znaci, @Djapa, redosled je sledeci: filmovi 4, 5, 6, pa onda nazad na 1, 2, 3, pa onda serije "Clone Wars" i "Rebels" datim redom; e ondak, ides na film 7, pa sad uskoro na 8, a dok cekas 8, odgledas proslogodisnji nezavisni pro`ekat "Rogue One". Kad spremis gradivo, javi se za zavrsni ispit, ima ovde komisija od nas 4-5 dr-a. I ne zaboravi da popunis prijavu pre polaganja... sa kojim se predznanjem pristupa ovaj temi ... RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 Rek`o Yoda jos u ep. VI... ... https://pbs.twimg.com/media/DLnsU2TX4AA0uXV.jpg:large ivanaika, RYLAH and Аристарх је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Novi trailer, 4+ meleona pregleda za dan ipo... ... Iulianus, Аристарх, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 I jedan rmk pop odusevljen... i na prosli film je imao video kako gleda trailer, pokupio je silne lajkove na neiskvarenu iskrenost pravog ljubitelja sage... ... Милан Ракић and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 Само да не испадне сра*е... Од овог филма буквално све зависи, да ли ће убити сагу или ће опстати. Иначе не знам шта је са тим холивудским продукцијама у задње време. Улажу десетине милиона долара у музику и ефекте, а сценарије као да су дали на писање новинарима Блица за дневницу од 1.000 динара. Компјутерске игре базиране на SW имају бољу причу од 50% SW филмова и од свих ових "мидквела", спин-офова и сл. Млате мртвог коња више са већ испричаном причом. Goku, obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2017 Ep. IX ce opet da radi Dzej, i sto se same prognoze tice - od toga gore tesko da moze da bude. Ep. VII je ljuCki upropastio, isto k`o onomad ona dva mucena Star Trek-a, e sad, ako ep. VIII bude uradjena kol`ko-tol`ko bolje (drugi je reditelj), ima sanse da se i Dzej zarazi tim boljitkom pa da i ep. IX bude ipak nesto bolja. Nadamo se da ce sam zaplet da prevagne. Cudo je to kako para ljudima zamuti i to malo mozga... na sve strane ljubitelji SW-a jasno govore sta i kako treba da se radi da bi bilo dobro prihvaceno, ali se ovi drze tog nekog mainstreama ko pijan tarabe. Mora da se drma kamera, mora da sljasti, a prica u fioku. Bukvalno, kad sam gledao ep. VII prvi put, trebalo mi je i-haj vremena da se uopste razaznam dal` je to uopste SW ili nije, tek od momenta kad Solo gine, to krece da bude pravi SW. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2017 Iulianus and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 Jos 2 nova postera za film (klik za vecu sliku)... ... http://www.starwars.com/films/star-wars-the-last-jedi-poster-gallery Iulianus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 (измењено) On 10/11/2017 at 0:17, Djapa рече sad cete da cujete nesto SOKATNO I SKANDALOZNO ovo je izjava u koju necete da verujete verovali ili ne, nisam gledao Star Wars Гледала сам скоро све делове, ма оно је ужас живи. The Force Awakens је један од најбесмисленијих и најбљутавијих које сам погледала у задњих 5 година. Или сам била преуморна после маратона, или је оно имбецилно. Чуј, оног малог главоњу тренирао Лук, кога је обучавао Јода, сад још има дарк учитеља и она буђава му уђе у главу и прочита страхове после 2 минута мучења. Вадафак?? Тек оно са мапом, Лејом и Хан Солом, гррр Измењено Новембар 24, 2017 од Џуманџи the force awakens, ne rouge one. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 пре 34 минута, Џуманџи рече Гледала сам скоро све делове, ма оно је ужас живи. The Force Awakens је један од најбесмисленијих и најбљутавијих које сам погледала у задњих 5 година. Или сам била преуморна после маратона, или је оно имбецилно. Чуј, оног малог главоњу тренирао Лук, кога је обучавао Јода, сад још има дарк учитеља и она буђава му уђе у главу и прочита страхове после 2 минута мучења. Вадафак?? Тек оно са мапом, Лејом и Хан Солом, гррр neam pojma, meni je to smor ...ja sam '89. ne znam sta je to Star Wars vise sam Lord of the rings tip....Warcraft, Counter Strike.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука