Jump to content

Јереј Угрин Поповић

Оцени ову тему

Guest Alefshin

DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO   

13 члановâ је гласало

1. 1. DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO

• DA, pet minuta
      0
    • DA, deset minuta
      2
    • DA, sat i vise
      5
    • Kako kada
      2
    • NE, nikada
      4

Препоручена порука

• Одговори 637
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Moj mali doprinis vasem dijalogu  

Upoznavanje

Dajem ti šapat, da te cuva,  kada dan zatvori vrata

Dajem ti uzdah, da osetiš da sam tu, dok strepiš

Dajem ti tišinu, da budeš siguran da te razumem, ?ak I kada me ne razumeš

Dajem ti pogled, on je klju? do mojih tamnica I oaza

Dajem ti re?, živu, da te umiri dok drhtiš u neverici

Pružam ti ruke. Da,  baš tebe želim u svom zagrljaju

Dajem ti sebe, da  upoznam tebe

Jelena Vitorovic

Bravo!  1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif 0202_238

Подели на овим сајтовима

погледајте како се исповеда храброст, јако занимљиво житије  :drugarstvo:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2637.0.html

кренула је са 18, представила се Господу са 90, 72 године службе  0442_feel sokiran 8086.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Izida, bravo... tek ste mi vi inicirali misao koja je trebala u startu da bude razradjena a to je misao povodom proslave i prvog okupljanja. No, hvala Bogu, ima vremena do tada tako da ce sam skup biti detaljno isplaniran, sa svim pratecim manifestacijama, ponekim iznenadjenjem...ma bice super. Logicno, svi smo u to ukljuceni tako da bismo vec sada mogli da oformimo neki virtuelni prostor gde cemo izlagati predloge kao i sugestije za Dogadjaj koji nam se primice. Neko ce mozda reci - jos je rano, imamo vremena - ali, neka se zna da je to pocetak maltene stereotipne zablude ciji je epilog, kao po pravilu, uvek isti - nespremnost, cajknot, uzurbanost... - sto ne prilici, po sebi se razume, aristokratskom duhu opustenosti i relaksiranosti. Nego, sta kazete...?

Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

I duhu tvome!

Mislim da nasa Jelena moze da se pobrine za jedan deo organizacije.Zatim to ne treba da bude,kako rekoste,stereotipna slava.Vi,oce,bi ste mogli malo da zapevate uz gitaru.A pre toga da nam odrzite prigodan govor,posto sjajno besedite.

I naravno,najpre,treba da izaberete kolacara.I da se on menja svake godine,posto je to slava grupe.

I da ne zaboravim.I Tanja bi mogla nesto da kaze tom prilikom,ili da napise.

Подели на овим сајтовима

Veceras smo se okupili da bi se poslednjim celivom oprostili od upokojenog Patrijarha. Kilometarske kolone. Tisina. Beograd cuti i u miru se oprasta. Mnogo ljudi je doslo sa svih strana. Povorka ide polako u miru, zaista dostojanstveno. Veceras nas je tuga spojila... U mnostvu smo se videli, prepoznali, zagrlili, obradovali. Sedimo u kuci oca Ugrina, otac Ivan je tu(pozdravlja vas, uzdise od miline, rumen, veseo i ima novi pleteni prsluk , otac Slobodan iz Glogovca i otac Milorad iz Krusara. I mi smo tu: Jelena-popadija, Jelena Vitorovic, Goran, Vlada, Mira i naravno Dzej(ja). Delimo i radost i tugu i sirimo dalje i ne samo da mislimo - ZIVIMO  0442_feel 

VJECNAJA PAMJAT  8084.gif

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ono sto vam za sada mogu reci jeste to da domacin slave ce uvek biti ogranak Duhovne aristokratije iz Beograda, kao sto ce i proslava biti uvek u Beogradu tacnije u crkvi u kojoj sluzim, odnosno prijem ce se odrzavati u prostorijama parohijskog doma crkve u kojoj u tom momentu budem sluzio. Posluzitelji ce biti naruceni kao i jelo, ne bi li svi clanovi mogli na miru da se posvete jedino bitnom a to su - oni sami okupljeni oko jednog a zarad Jednog tako da sve odise Liturgijskim nacinom jer, ako je jedini cilj naseg zivota Hristos onda sve sto cinimo predstavlja Liturgiju, zar ne? Mislite o tome.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Cuj ''pozvala'', pa vi ste jedan od domacina jer Obrenovac jeste opstina Beograd... - po tablicama poznacete ih...

klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha

No, salu na stranu, sada cu otvoriti temu na ''Aristokratiji'' (0110_hahaha ogranak) - predlozi za nacin slavljenja sv. Tekle, slave DA - pa, izvolite... iznesite svoja vidjenja, sugestije i iskustva...ma, sta god mislite da traba da znamo. Hvala vam, divni ste ljudi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...