Jump to content

Seksualnost u Srbiji

Avocado

Препоручена порука

Due to a popular demand (Juanito je veoma popularan), otvaramo novu temu u ovom klubu...

Pa @Juanito izvoli...

Za početak, mogao bi da nam daš svoje stručno seksološko mišljenje o tome koje žene u Srbiji su lepše, privlačnije i seksipilnije: ateistkinje, pravoslavka, katolkinje, muslimanke, budistkinje, sledbenice Hare Krišne? ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Za početak, mogao bi da nam daš svoje stručno seksološko mišljenje o tome koje žene u Srbiji su lepše, privlačnije i seksipilnije: ateistkinje, pravoslavka, katolkinje, muslimanke, budistkinje, sledbenice Hare Krišne? ;)

Већ десетак година не радим у Србији, а и до тада је посо слабо ишо. Тако да се бојим да нисам стручан да одговорим на ово питање.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Juanito рече

Већ десетак година не радим у Србији, а и до тада је посо слабо ишо. Тако да се бојим да нисам стручан да одговорим на ово питање.

Izbegavaš odgovor... jer nikad se ne zna šta može da naleti u budućnosti... diplomatski... stručno! :skidamkapu:

Valjda će neko hrabriji da pruži odgovor...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Zašto je "pravoslavka" u jednini?

;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Драшко рече

Zašto je "pravoslavka" u jednini?

;)

Freudian slip... :D

Подели на овим сајтовима

Juznjakinje su daleko najvatrenije. Imaju to nesto od cega ti krv prokljuca.

No, Vojvodjanke su nekakve duse i mice od ljudi da zelis da ih samo stitis i pazis i branis.

Vjera je tu nebitna, osim ako su cure zbog vjere ultra konzervativne. To je ujedno i najjaci argument prptiv religije, u skladu sa nasim klubom.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ћириличар рече

Juznjakinje su daleko najvatrenije. Imaju to nesto od cega ti krv prokljuca.

No, Vojvodjanke su nekakve duse i mice od ljudi da zelis da ih samo stitis i pazis i branis.

Vjera je tu nebitna, osim ako su cure zbog vjere ultra konzervativne. To je ujedno i najjaci argument prptiv religije, u skladu sa nasim klubom.

I ja volim južnjakinje!

Uh

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

A zašto je tema geografski ograničena?
Mislim samo na Srbiju?

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Crnogorke, Hercegovke, Posavke, Slavonke, Dalmatinke... Ništa?

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Goku рече

Mislim samo na Srbiju?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Goku рече

Mislim samo na Srbiju?

Nismo se bavili "spoljnim poslovima" :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Драшко рече

I ja volim južnjakinje!

Uh

A gradjanke Beogradjanke?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...