obi-wan Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 25 минута, Branka62 рече To su oni koji su se za Informatiku, Gradjansko, Veronauku.. osposobili na seminarima za nedelju dana. Kao što će sada neke druge prekvalifikovati za savremene tehnologije, preduzetništvo..., takodje, za nedelju-dve. Nisu. To su nastavnici koji su uredno zavrsili PMF, odnosno smer informatike. Od cetvoro takvih u jednoj od skola, samo je jedan nastavnik stvarno znao sta treba da radi, i covek voli to sto radi i `oce da uci, ostale (zeMske su u pitanju) su kao izgubljene u vremenu i prostoru, tj. kratko receno - nemaju pojma. A i ovaj nastavnik sto je itekako daleko bolji od njih, u odnosu na mene samoukog bio je ipak daleko inferiorniji. A to opet govori nesto o fakultetu koji je zavrsio. Јанко and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 4 часа, obi-wan рече naravno da ne mislim ovde na tebe, daleko bilo, jasno mi je zasto ti mislis da je ovo dobra ideja, ali to je jedno dobro naspram stotinu zala. jasno... i slazem se ja sa tobom...sve je tacno sta si napisao...nego ja to prosto iz iskustava koja imam sa svojim djacima...kada ne postoji ta vrsta odnosa i poverenja o kojima si pisao, dobro je da i ovo postoji kao neka vrsta nadzora ako drugacije nije moguce... Јанко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука