Jump to content

10 Fun Facts About the Orthodox Church

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Nice!

Колко је мени занимљиво да гледам како се овај амерички приступ примењује на неке тотално (изворно) неамеричке ствари. Звучи као ривју новог ајфона. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Juanito рече

Колко је мени занимљиво да гледам како се овај амерички приступ примењује на неке тотално (изворно) неамеричке ствари. Звучи као ривју новог ајфона. :smeh1:

Da, bas tako. :)

Ali zato brate kad ih vidis u crkvi, da se zastidis sebe kad vidis kakvi su vernici i koliko mnogo znaju o pravoslavlju i teorijski i prakticno.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Откуд знаш, можда би усвојио нордијски маркетиншки модел, а не амерички. 

Ех, па то је јасно - био је римски грађанин и писао на тадашњем енглеском... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ех, па то је јасно - био је римски грађанин и писао на тадашњем енглеском... ;)

Ех, једно је језик, а друго сценски наступ. Замишљам Павла: "This is the best church we've ever made!!!"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Ех, једно је језик, а друго сценски наступ. Замишљам Павла: "This is the best church we've ever made!!!"

Па тако некако је и радио наш Паја - ево га на тадашњем Фејзбуку: :smeh1:

А Павле ставши на сред Ареопага рече: Људи Атињани, по свему вас видим да сте врло побожни.

Јер пролазећи и посматрајући ваше светиње, нађох и жртвеник на коме бјеше написано: Непознатоме Богу. Онога, дакле, којега не знајући поштујете тога вам ја проповиједам.

Ово је брате 100% американски фазон! Још мало па ко президент! ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Grizzly Adams рече

А Павле ставши на сред Ареопага рече: Људи Атињани, по свему вас видим да сте врло побожни.

Јер пролазећи и посматрајући ваше светиње, нађох и жртвеник на коме бјеше написано: Непознатоме Богу. Онога, дакле, којега не знајући поштујете тога вам ја проповиједам.

Хај левл 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...