Давор73 Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 3 часа, RYLAH рече Ал да нису генијални сами по себи, џаба им свака дрога, били би обичне ђанђе из парка. Мислиш, са естраде ?.... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Што рече PYLAH обрати пажњу на текст. Овај ми је омиљени ( изгледа криза средњих година..): Grizzly Adams, Драган Јашић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Драган Јашић and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 28 минута, Снежана рече Sestro, tema je Pink Floyd. Снежана, Драган Јашић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 8 часа, виноградар рече Омиљени албум ми је The Wall, њега могу слушати сваки дан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 7 часа, RYLAH рече појединих панкера, који јесу генијалци и њихово сирово прангијање звучи супер, ал није уметност не дирај ми сирово прангијање оно јес, у праву си, али и ниси, све је то уметност, само што свака гађа одређену публику, неко воли неко не, мада нема тог панка који може да приђе овом феноменалном гиганту (ето, рекла сам ) ...ево неких музичких играрија на тему Пинк Флојда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Давор73, Драган Јашић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Ђе ме нађосте !!!!! Обожавам их од малих ногу и сада их у времену опуштања редовно слушам ! RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 1 сат, Драган Јашић рече Ђе ме нађосте !!!!! Здрав и радостан ми био мој драги брате Драгане Лепо је видети те Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Ту сам ја само свремена на време навратим и читам шта се дешава на форуму ! Слабо коментаришем , искрено немам баш ни неке посебне инспирације али овај пост сам морао да прозборим коју , зато што обожавам " флојдиће " али баш , баш .... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 1 минут, Драган Јашић рече али овај пост сам морао да прозборим коју Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 And now something completely different RYLAH, АлександраВ and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Snimih večeras u metro stanici Iulianus and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука