Jump to content

Planirani demografski, kulturni, verski i socijalni genocid nad Srbima?

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

1 hour ago, Ћириличар рече

E eto, prije par mjeseci. Izvjestaj o broju migranata, ne dogovor o razmjestaju migranata. Jasno je iz tvita. Drugo, postavio je vijest anti Vucic bot i stavio da je rijec o dogovoru, a ne o ( eventualno ) manljivom izvjestaju.

Djelo je tu. Motiv je tu. U jeku protesta protiv Vucica.

Nisi preneo najbolji komentar, negde drugi o`zgo. Cim o tome suskaju i stranci, neceg mutnog verovatno ima. Pitanje je samo u kolikoj meri. Ali obzirom da se ovaj nekrst nacepio i samom Srederu na dan pocetka bombardovanja, onda je jasno da je u stanju da napravi jos svasta drugo samo radi licnog interesa.

...

"Maybe the EU planned to put them all in Serbia. Sounds like all sorts of shady concessions are being made."

...

Edit: i jos slicnih komentara u nizu ispod ovog...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nego, nesto si iznenada uznemiren oko AV, I sense the conflict in you... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече

Nego, nesto si iznenada uznemiren oko AV, I sense the conflict in you... :smeh1:

Ko? Ja? Ma nisam zbog njega, nego me iritira koliko je njega lako kritikovati, ali kako ovi ne znaju. I onda se spustaju na njegov nivo jer pojma nemaju sta drugo osim da autisticno vriste.

Toliko slijepi kod ociju, da te Bog sacuva. 5 godina nista nisu uradili, al bukvalno nista. Pa takva nesposobnost me nervira samo jer je legendarno velika. Borko Stefanovic kaze:"E ajd se reformisemo u lijevu stranku, radnicku.", najure ga. Izaberu onda da ih vode paceri koji nemaju ni vjestine ni harizme ni volje da ih vode. Onda ih drugi najveci njihov covjek u istoriji stranke rascijepi napola jer su se hijene potukle oko mrvica vlasti u stranci a on jos tripuje da je neko i nesto. I onda umjesto da stanu i kazu:"E mozda mi negdje grijesimo?", oni izaberu najgoreg pacera od svih da ih vodi. Did I ever tell you the definition of insanity? A za to vrijeme egomanijakalna monodrama od covjeka ih salta kao brzine u auta, ni ne obaziruci se previse na njih. I dodje Jankovic, normalan, profesionalan, pametan, obrazovan, ima neku tezinu iza sebe - i onda i on krene kao oni sa nekim ego tripom i istim ponasanjem koje je njih urusilo i sav potencijal koji su imali.

A Vucku kapa dolje kako ih vrti oko malog prsta, da moze mrtav ladan reci "Treba nam jaca opozicija". Protesti jer je toliko ljudima doarcilo sto je na vlasti? Pft, "neka protestuju kolko oce samo nek je mirno" ( u prevodu, sta me briga, osvojio sam preko 50% i nista mi ne mogu ). Stisace se i evo danas ih vidjeh kod Prqvnog, ni 500 ih nije bilo. Saka jada. Izduvali se jer isto kao i stranke - nemaju pojma sta oce.

I onda vidim ovakav jadan spin na nivou Radikala. I sta da covjek uradi nego digne ruke i kaze:"I neka Vucica, zasluzili ste ga, slijepci jedni.".

Uf, ispuvah se :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече

Nisi preneo najbolji komentar, negde drugi o`zgo. Cim o tome suskaju i stranci, neceg mutnog verovatno ima. Pitanje je samo u kolikoj meri. Ali obzirom da se ovaj nekrst nacepio i samom Srederu na dan pocetka bombardovanja, onda je jasno da je u stanju da napravi jos svasta drugo samo radi licnog interesa.

...

"Maybe the EU planned to put them all in Serbia. Sounds like all sorts of shady concessions are being made."

...

Edit: i jos slicnih komentara u nizu ispod ovog...

Ne vidjeh taj komentar o.O

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...