Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 По речима Владана Глишића, у своје време, Бошко Обрадовић је организовао скупове, звао и претио покојном Владици Хризостому! Оно што ја мого лично да кажем јесте да верујем Владану. Зато ме и не чуди што је онај типос тзв. грешни Милоје, чувени подржатељ секташа Артемијеваца је у првим редовима на предизборним скуповима Бошка Обрадовића. Довољан разлог да и не помислим да гласам за Двери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Ne mogu da verujem coveku, koji je pricao sve najgore protiv Vucica a onda prvom prilikom dobio prostora u njegovim medijima. Ne mogu da verujem coveku koji je za Parovica govorio da je najveci izdajnik, a danas je njegov saradnik. Ne mogu da verujem coveku koji zna da je Misa Vacic jurisao sa bejzbolkama na njegove ljude 2012, a danas se sa istim covekom i parovicem slika na nekim banketima vladajuce garniture. Pritom Glisic je politicar, covek koji je bio prvo u Otporu,pa DSSu, pa u Dverima, pa u koaliciji sa Parovicem, a sad ko zna gde. Јанко and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Некада сам гласао за Двери, сада ни у лудилу. Одувек сам сумњао у везу артемијеваца и Дверјана (тј. појединих као што је Обрадовић), а ово ми је само потврдило моје сумње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 1 минут, R2D2 рече Некада сам гласао за Двери, сада ни у лудилу. Одувек сам сумњао у вези артемијеваца и Дверјана (тј. појединих као што је Обрадовић), а ово ми је само потврдило моје сумње. Nidje veze. Mislim iskreno zabole me uvce za Dveri, zeznuli su pricu dobrano i ne shvatam ih vise ni ozbiljno, ali ne mozes verovati Glisicu i na kraju krajeva mogu ti reci iz prve ruke da mnogo negativnih stvari sam cuo od ljudi iz Dveri o Artemitima. Јанко and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Ma da... evo ga Miloje, medju prvima... Meni je jasno, kome nije - ne mora da bude. Zato je Vladika Hristostom imao gomilu problema jer mu je Bosko pretio, a podrzan od likova kao sto je Miloje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Pazi Miloje ti je veci preduzetnik iz Cacka, Bosko je iz Cacka, to je mozda ta veza...ali spocitavati neke stvari, mogao bih ti navesti petoro najmanje ljudi iz Dveri koji nisu nebitni tamo koji su gori protivnici Artemita od mnogih velikih protivnika ovde na forumu. Pritom verovati Glisicu koji je pokazao na delu ko je i sta je...no tvoja slobodna volja. Nemam nameru da te ubedjujem...ne zaboravi samo da su isti ljudi optuzili Dveri da ih finansiraju pojedini episkopi iz SPC. александар живаљев and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Овде говоримо конкретно о Бошку. Не говори о другим Дверјанима. Ја лично познајем њих доста који су одлични људи, али овде у овом интервјуу верујем Глишићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Нешто не верујем у ову причу. Имам неколико пријатеља који су у Дверима и нико од њих не подржава Артемите. Бошко ми не личи на некога ко прети... Свашта. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Neverovatno bi mi bilo da Bosko toliko odskace od drugih ljudi ili pak da ima toliko neistomisljenika u samom vrhu pokreta po tom bitnom pitanju. Ja ne mogu verovati nekome ko po zadatku prica, no ajd' da ne idemo dalje, uzdravlje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, Anika рече Нешто не верујем у ову причу. Имам неколико пријатеља који су у Дверима и нико од њих не подржава Артемите. Бошко ми не личи на некога ко прети... Свашта. Не личи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 1 минут, МилошБГ рече Neverovatno bi mi bilo da Bosko toliko odskace od drugih ljudi ili pak da ima toliko neistomisljenika u samom vrhu pokreta po tom bitnom pitanju. Ja ne mogu verovati nekome ko po zadatku prica, no ajd' da ne idemo dalje, uzdravlje. Po kojem i cijem zadatku prica Glisic? Aj neka ovo demantuje Bosko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Pa ko je mogao da sastavi Glisica, Parovica i Misu Vacica? Parovic funkcioner Dveri koji se odcepljuje sam i pravi koaliciju u NSU na principu koverte (Andrej Fajgelj) sa SNSom. Misa Vacic presmesni coveculjak sa sve vizit kartama kancelarije u vladi Srbije. Glisic kome je danas jedini smisao postojanja pricati na pinku u informeru i drugim rezimskim medijima protiv Dveri i Boska Obradovica. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Mene ne zanimaju te politicke price, zanima me konkretna stvar. Prica oko precenja Vladici Hrisostomu i dizanje buna protiv njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 У Чачку је иначе јак тај блок људи који се скупља око Владимира Димитријевића, који је некад, а можда и сада, био веома близак Дверима, који подржавају ове рашчињене. Иако су се ВД и Виловски посвађали, има много њих у том кружооку, који су у исто време и у Дверима, који и даље подржавају ту секту. Сам Бошко никада није хтео да се јавно изјасни око ових ствари, а више пута су му постављали та питања. Тад је за мене био прецртан као било шта озбиљно, као било шта што може да има везе са Црквом, јер је или криптоартемит (значи криптосекташ) или о најбитнијем питању за СПЦ у једном тренутку није хтео да се изјасни из опортунизма, само да би скупљао гласове, што га сврстава у ред истих као и сви остали. александар живаљев, Јанко and Августин је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Ако се неко сећа ономад када је Иринеј бачски издао неко оштро саопштење о Дверима где је рекао да роваре по цркви и свашта нешто, можда то има везе са овим? александар живаљев and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука