Jump to content

Škrabotina moja

Препоручена порука

PSALM 50:

Pomiluj me, Boze, po velikoj milosti Svojoj i po obilnom milosrdju Svom ocisti bezakonje moje. Operi me dobro od bezakonja moga, i od greha moga ocisti me. Jer bezakonje svoje ja znam, i greh je moj stalno preda mnom. Tebi jedinome sagresih, i zlo pred Tobom ucinih, a Ti si pravedan u recima Svojim i cist u sudu Svome. Gle, u bezakonjima se zaceh, i u gresima rodi me mati moja. Gle, istinu ljubis, i javljas mi nepoznatosti i tajne svemudrosti Svoje. Pokropi me isopom, i ocisticu se; umij me, i bicu belji od snega. Daj mi da slusam radost i veselje, da se prenu kosti potrvene.
Odvrati lice Svoje od grehova mojih, i sva bezakonja moja ocisti. Srce cisto sagradi u meni, Boze, i Duh prav obnovi u meni. Ne odgurni me od lica Tvoga, i Duha Tvoga Svetoga ne oduzmi od mene. Daj mi radost spasenja Tvoga, i duhom vladalackim ucvrsti me. Naucicu bezakonike putevima Tvojim, i bezboznici ce se obratiti k Tebi. Izbavi me od krvi, Boze, Boze spasenja moga; obradovace se jezik moj pravdi Tvojoj. Gospode, otvori usta moja, i ona ce kazivati slavu Tvoju.
Jer da si hteo zrtve, ja bih Ti prineo; za zrtve paljenice ne maris. Zrtva je Bogu duh skrusen; srce skruseno i smerno Bog nece odbaciti. Po dobroti Svojoj, Gosode, cini dobro Sionu, i neka se podignu zidovi jerusalimski. Onda ce Ti biti mile zrtve pravde, pri-nosi i zrtve paljenice; tada ce metati na zrtvenik Tvoj teoce.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Креирај ново...